Woolshed

Seuraava vuorossa tölikän lahden uusista ravintoloista oli aussibaari (kolmas oli Ju Fu). Surf and turf ja lasi kokista perjantain kunniaksi. Tarjooma kuullosti mahtavalta: puolikas hummeri ja 200g flank steak pihvi ranskalaisilla.

Valitettavasti ruokaa joutui suuresta suosiosta johtuen odottamaan yli 15 minuuttia ja vaikkakin esillepano oli mainio, ruuasta jäi puuttumaan se jokin. Ainakin suolaa olisi voinut omaan makuun olla enemmän ja kokonaisuus oli herkullista salaattia lukuunottamatta pliisu.

Annoksen suurin ongelma oli kuitenkin keskeltä aivan raa’aksi jäänyt pihvi. Sekään ei haittaisi, jos se olisi tarjottu tartar-muodossa, mutta iso pala raakaa lihaa on tympeää syötävää. Ranskalaiset olivat ihan hyviä.

Vesilasit loppuivat kesken tarjoilun ja muutenkin kaikesta paistoi läpi kiire, joka johtui mahdollisesti liian pienestä porukasta tiskin takana. Outona yksityiskohtana oli se, että äänimaailma koostui ainoastaan (!) Queenin materiaalista. Ja vaikkakin bändistä tykkään, voisi edes puolen tunnin välein soittaa jonkun muun tuotantoa.

Palvelu oli asiallista ja tavallaan nopeaa, vaikka ruokaa joutuikin odottamaan kohtuuttoman kauan. Sisustuksessa on hauska surffibaarimeiniki menossa, vaikka aika syöttölä tämä on asiakaspaikkojen sijoittelun osalta.

Ituhipeille on Hippy Green Salad vaihtoehtona, tosin jos aussibaariin tulee hakemaan kasvisruokaa, niin on jotain vikaa kyllä itsessäkin. Lasten kanssa en varmaankaan tänne erikseen lähtisi rehaamaan.

URL www.woolshed.eu
Puhelin 044-7604086
Osoite Töölönlahdenkatu 3 B 1,  Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.