Bar 9

Vanha tuttu “ysi” ollut samalla paikkaa melkoisen kauan. Siitä on pitkä aika kun viimeksi olin täällä käynyt ja ehkä sen takia sekaannuin itseni kanssa ja hurmaannuin Hoisin Hyvä annoksesta (härkää ja hoisin kastiketta nuudeleilla). Annos oli toki ihan hyvä ja iso, mutta meni vähän mättämiseksi lopussa, kuten nuudeliannokset nyt yleensäkin. Annoskateus iski pahasti päälle kun kuuluisa Pollo Limonello tuli viereiseen pöytään.

Tilaus ja maksu meni nopeasti tiskillä, mutta ruokaa saikin sitten jo odottaa melko kauan. Ympäristö on kauhtunut surffibaari-henkinen. Sopii rentoon kesäoleiluun paremmin kuin nopeaan lounaaseen, mutta tämä on tietty omasta asenteesta kiinni.

Listalta löytyy kohtuullisesti myös kasvisvaihtoehtoja.

URL www.bar9.fi
Puhelin 09-6214059
Osoite Uudenmaankatu 9, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.