Kimchi Wagon (Kamppi)

Lyhyt heitto Kimchi Wagonista tähän väliin. Yritettiin rakkaan vaimoni kanssa ahtautua Kampin ylimpään kerrokseen, mutta klo 12 aikaan ei mitään tsäänssiä, sanoi Matti ihan mitä vaan. Joku toinen kerta sitten, aikaisempaan ajankohtaan.

Mutta se Kimchi Wagon. Tämän olen jo kirjannut aiemmin, joten en nyt jaarittele kauheasti. Mesta tarjoaa korealaishenkistä tavaraa ja oikeasti pikaruokahenkeen vs. moni muu 6K raflojen tyyliin. Eli safka on valmista, sen kun ladotaan lautaselle, joka onkin se syy miksi täältä tulee tasaisin väliajoin napattua himaan mukaan illalla jotain töiden jälkeen (onneksi tämä on auki vielä sentään klo 21 asti).

Listalta (kaikki 10e, 12e kahdella lajilla) löytyy paistettua kanaa gochungjang- tai kookoskastikkeella, paistettua possua (daeji bulgogi) gochungjangkastikkeella, paistettua tofua mintulla sekä paistettua lehmää seesami-gochunjangilla. Näihin sitten joko nuudelit tai riisit ja annokset saa samantien käteen. Tilaus ja maksu hoidetaan kassalle josta löytyy myös modausjutut (kimchi, chilejä, soijaa yms yms).

Itselle osui gochungjang kana ja possu riisillä. Molemmat olivat tasaisen herkullisia, tosin possu snadisti ehkä kuivempaa murisevan mehukkaan kanan rinnalla. Snadi leivitys kanassa toimi loistavasti ja sitoi kastikkeen herkulliseksi hunnuksi. Tämä uudehko annos listalla on maittava ja lounaaksi annos yhdelläkin kastikkeella on kookas. Riisi oli hyvin keitettyä ja pysynyt sopivan kuohkean kosteana. Vaimo otti vain sitä kanaa ja hänkin piti siitä kovasti.

Sisustus on käsitelty useampaan kertaan, eihän tämä mikään maailman viihtyisin mesta ole, dösäpysäkkien vieressä tässä istuskellaan. Mutta kyllä tässä tällaisen nopean lounaan ihan mielellään vetää. Ja se viherseinä edelleenkin viihdyttää.

Ps. Haoking (vai Hao King?) on “lopettanut” ja tilalle on tullut Kuwano, joka tarjoaa käytännössä ihan samaa settiä kuin edellinenkin mesta, eli kiinalainen buffa susheilla. Sama porukka näytti olevan tiskin takana. Ei varmaan jaksa hetkeen käydä, ehkä sitten kun on maailman huonoin ilma ja Kampin muut on hoidettu.

URL Kimchi Wagon
Puhelin N / A
Osoite  Urho Kekkosenkatu 1, Helsinki

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.