La Soupe

image

Ja tänään olikin sitten vuorossa Eerikinkadun Coronaa vastapäätä sijaitseva La Soupe, joka on ilmeisen tuore tapaus ja tarjoaa keittoja take-away tyyliin. Konsepti oli jännä, tosin onhan näitä soppia muuallakin tarjolla, joten ei nyt kuitenkaan mitenkään ainutlaatuinen. Tarjolla on joka päivä useampi soppa (4,90e) sekä “kokin erikoinen” (5,90e) joka tänään oli lohikeitto. Muut vaihtoehdot olivat: Kana-kasvis, pinaatti ja punajuuri & piparjuuri. Mukaan saa myös sämpylän (0,60e muistaakseni) ja sopan päälle voi ripotella kurpitsansiemeniä ja krutonkeja. Hieman jännästi täällä ei oikein ole mitään kunnon syöntialustaa, joka tuli pienehkönä yllätyksenä, joten otin lohisopan+sämpylän kantoon ja suunnistin konttorille. Tulipahan ainakin tehokas lounas. Tilaus ja maksu hoidetaan tiskille (duh). Webskassa mainostettuja salaatteja ei vielä löytynyt oikeasti tarjoomasta.

image

Soppa oli semiok lohisoppa, hieman ohuesti maustettu omaan makuun ja hyvin yksinkertainen muutenkin toteutukseltaan. Sämpylä oli ihan ok, hyvä kuori ja sitko. Muttaei tämä jotenkin ollut omasta mielestäni hintansa väärti. Kummallinen kuppi keittoa, ja vaikeasti syötävä. Tämä on varsinkin huono, koska webskassa mainostetaan miten sopat ovat tarkoitettu “matkalla” vedettäviksi. Ei noita perunoita ja lohipaloja kyllä kävellessä napostele. Omalla kohdalla ei konsepti siis ihan toiminut. Ehkä se siitä hioutuu.

image

Sisustus oli yksinkertainen ja riisuttu. Kivat kukat katosta roikkumassa, se jäi mieleen ja näytti hauskalta. Asiakaspalvelu oli nopeaa ja hieman ujon oloista. Kasvissyöjälle oli niitä soppia, mutta jos vegesoppaa kaipaat, niin mene Soupiin. Lasten kanssa en vaivautuisi.

URL www.lasoupe.fi
Puhelin 046-5377262
Osoite Eerikinkatu 12, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.