Seaside Garden

image

Päätin sitten käydä testaamassa sen kiinalaisen, jonka bongasin Il Bucatino-reissulla, se joka on sen oudon Karaoke Bar/Restroom pömpelin vieressä. Mesta tarjoaa buffaa (8,70e) melko edulliseen hintaan, ottaen huomioon että tähän settiin kuuluu myös sushi. Kampesin itseni jälleen kolmosen sporalla Eiran sairaalan kupeeseen ja ihastelin hienoja taloja matkalla ravintolaan.

Not a very good chinese lunch buffet in the beautiful Eira. Check out the neighborhood, but get your food somewhere else.

For better buffet’s check out Ho’s Food, Fu Man Lou, Red Apple or Ju Fu. And for à la carte, go to Dong Bei Hu, Mei Lin or Jing Cheng.

image

Tänään oli tarjolla (huonosti laputetussa #laputoliskivat) buffassa: Nigireitä (sake, ebi, inari ja ehkä jotain muuta), makeja (en ottanut, en tunnistanut), gari (näitä oli kahta eri, punertavaa ja vaaleaa), “wasabia”, salaattibaari (jäävuorisalaatti-tomaatti, maissi, feta, maustekurkku, salaattikastike, patonkiviipaleita, margis), riisiä, paistettua nuudelia sipulilla, paistettua tofua kasviksilla, kantonin kanaa (joka oli melkein ainoa laputettu), fritattua kanaa, fritattua possua (tai niin se toinen buffan lappu sanoi, mutta oli ehkä kalaa), paistettua lehmää paprikalla, possua ja kasviksia je mahdollisesti jotain minkä missasin. Tilaus ja maksu hoidetaan kassalle tullessa. Aseet ja vermeet löytyvät pöydistä.

image

Sushit eivät olleet mitenkään huonoja, pieniä toki mutta ihan ok makuisia, eikä ainakaan riisiä ollut liikaa. Ja jostain syystä kaksi erilaista garia oli hauska yksityiskohta. Salaatti oli ihan perussettiä.

image

Pääruoat eivät sitten oikein toimineet. Paistettu nuudeli oli sellaista hieman rasvaista ja ei oikein maistunut millekään, riisi paakkuuntui ja kovettui nopeasti lautasella (miksi joissain paikoissa tapahtuu näin ja toisissa ei? Varmaan se riisilaatu ja käsittely jotenkin vaikuttaa tähän). Kastikkeet olivat jokseenkin samanoloisia keskenään ja maustaminen oli melko pliisua.

image

Ainoat valopilkut olivat kantonin kana ja tofu. Tofuun olisin kaivannut vähän paistopintaa, mutta maku oli ihan jees. Kantonin kana oli tärkkelyksen peittämä ja hieman makean tahmea, pidin tästäkin. Ne fritit eivät olleet ollenkaan omaan makuun, osa liian kuivakoita ja osa taas niillä rajoilla, että onko kypsä vai ei. Hapanimeläkastike oli ook.

image

Sisustus on perinteisen korttelikiinalaisen oloinen, aina kiiltävää kattoa myöten. Kovasti oli verhoja ikkunassa ja hieman sellainen hämyisän oloinen, kuten nämä välillä tuppaavat olemaan. Ihan siisti kuitenkin kiva kun oli koristeltu.

image

Asiakaspalvelu oli nopeaa. Kasvissyöjälle oli melko heikosti valikoimaa. Lasten kanssa voisi tulla vähän ruuhkaa, tuskin tulisi mentyä. Parempaa buffaa löytyy omasta mielestä esim. Ho’s Food, Fu Man Lou, Red Apple ja Ju Fu ravintoloista (Mei Lin näytti lopettaneen lounasbuffan ja siirtyneen lautasannoksiin).

image

URL www.visithelsinki.fi/fi/majoitu-ja-nauti/syo/seaside-garden
Puhelin 09-664521
Osoite Sepänkatu 19, Helsinki

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.