Lovinghut

Ho hum. Tänään keväisestä räntäsateesta huolimatta lähdin linjoja kohti, koska Loung3 on suljettu ja tilalle on tulossa epämääräisenä ajankohtana aukeava Kampai 3″ (tai mitenköhän toi on tarkoitus kirjoittaakaan). No ei se tietenkään ollut auki, joten ovelasti väsätty Plan B, eli Lovinghut, nee-Ho Dai, oli ihan vieressä.

Plan C (koska kyseinen putiikki tuntuu olevan sattumanvaraisesti kiinni) oli Torkkelinmäen ylitys ja Soi Soi tms “Hesarin nurkilla” oleva rafla (uusiakin on yllättävän monta pulpahtanut listalle), mutta tällä kertaa ei tarvinnut siihen ihan mennä.

Vegan buffet with dishes not to my taste, your mileage may vary.

For good veggie dishes in the vicinity, go to Sandro, Silvoplee or Korphai.

Vegaaninen buffa (10e), kuten aiemminkin ja ulkoisesti jokseenkin samaa settiä kuin Ho Dain aikoihin. Tarkoittaen salaattibaaria ja lämpimiä safkoja paistetun riisin kera. Sushia olisi kai ollut tulossa, mutta olin ajoissa liikenteessä, joten jäi näkemättä.

Tänään oli tarjolla (#laputoiskiva): Hummus, kimchi, couscous sattumilla, marinoitua punakaaliraastetta seesaminsiemenillä, perunasalaattia, makeaa chilikastiketta, gari, “wasabi”, kasvispyöryköitä, tempehiä paprikalla, paistettua riisiä sattumilla, fritattuja kevätkääryleitä sekä paistettua munakoisoa ja tofua. Pöydistä löytyy soijaa ja srirachaa etc.

Alkuun vedetty salaattilautanen sisälsi erinomaisen kylmiä juttuja, siinä määrin, että haittasi ehkä snadisti makuprofiilia. Mutta perunasalaatti oli ook, kuten myös kaaliraaste, johon oli saatu kiva seesamin maku messiin ja hyvä rouske. Couscous oli ilmavaa ja hyvän makuista, hummus toi kivaa täyteläisyyttä messiin ja sopi couscousin sekä kaalin kanssa ihan jees yhteen.

Mutta se kimchi petti, tämä olisi kaivannut isommin makua ja tulisuutta ja osassa kimchitä tuntui outo “poreilu”. Hapatettuahan tämä toki on, mutta olisiko otettu vähän liian innokkaasti esille? Joku tässä tökki, vaikka kimchistä noin pääsääntöisesti diggailenkin. Ei tämä salaattibaari laadullisesti yhtä hyvältä setiltä vaikuttanut kuin edellisellä kertaa, valikoimakin oli pienentynyt.

Pääruoka lähentelikin sitten katastrofia, onneksi munakoiso-tofupaistos sekä riisi oli syötävää. Ne kasvispullat hajosivat kevyestä kosketuksesta epämääräiseksi massaksi, eikä maussakaan ollut hurraamista. Mutta se tempeh-paprikakastike oli offensiivisen makuista.

Tässä oli joku mikä jätti hyvin epämiellyttävän jälkimaun suuhun ja olinkin hyvin onnellinen, että tuli otettua sen verran vähän lautaselle pääruokia. Paprikatkin oli paistettu lötköiksi. Tätä voisi omalla kohdalla luonnehtia jo epäonnistuneeksi lounaaksi, joita on onneksi tullut harvakseltaan vastaan.

Toki voi olla, että ei vain osunut omaan makuun sopivia juttuja ja joku muu tykkäisi, mutta nope.

Sisustus on samanoloinen kuin ennenkin, Lovinghut (vai Loving Hut?) kyltti on seinällä ja lasten kirjoja löytyy ikkunalaudalta. Ihan siistin oloinen pikku ravintola.

Asiakaspalvelu oli ujon ystävällistä. Kasvissyöjälle oli koko setti, mutta edelleenkin nope.

Ps. Jos vegaanimeininkiä kaipaat, niin ehkä Siltaseen siirtynyt Onda kiinnostaa?

Pps. Kluuviin on tullut Pancho Villa! Tonne pitää mennä, ehkä vielä tällä viikolla.

URL Lovinghut
Puhelin 044-2999968
Osoite Kolmas linja 17, Helsinki

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.