Wu Gu Feng

Espoo / Uusimaa / Finland - 11/17/16

Tänään oli jälleen lyhyt reissu Lepuskiin ja täytyy sanoa, että ilmat sen kuin paranee. Onneksi tässä ei kuitenkaan tarvinnut tetsaa liikaa ulkoilmassa, vaikka toki pukeutumiskysymyshän se ilma on. Siitä puheenollen, valitettavasti perinteinen “talven” (jos tätä sellaiseksi voi kutsua) vitsaus iski jälleen kun lumet suli. Eli tämän talven ensimmäinen Swimsin kalossi on tuhottu ja pohjasta tihkuu vettä läpi. Aivan suksesta noi Swimsin kalossit näillä ilmoilla, noi pikkukivet penetroi sen ohuen kumin läpi ja tuhoaa noita muutaman satasen kuukausivauhtia.

Mulla on ne viime vuoden Nordic Grip -kalossit, joita pitää stedaa, mutta valitettavasti ne osoittautuivat hieman nafteiksi omiin kanootteihin. Ja mikä hienointa, näyttäisi siltä, ettei noita edes myydä enää, joten jos noi ei kestä, niin sitten on vitsit vähissä. Pitää yrittää hoitaa Lacrossen “kalossit” seuraavaksi, mutta niitä on yllättävän vaikea ostaa Suomen osoitteeseen. Ärsyttävää.

A fairly average Asian buffet which has pretty good sushi and salad with passable warm dishes.

For other ethnic restaurants in Leppävaara, go to Fuku (in Sello), Curry Palace or Persian Ravintola.

Espoo / Uusimaa / Finland - 11/17/16

Nojoo, tämän päivän kohteena oli tosiaan kiinalainen Wu Gu Feng -ravintola Leppävaarassa. Tämä Curry Palacen vieressä sijaitseva rafla on tullut ilmeisesti toisen kiinalaisen (Chopstick, en ehtinyt koskaan käydä) ravintolan tilalle, kuten usein tapahtuu. Mesta tarjoaa lounaaksi buffaa (10e) sushilla, salaatilla, sopalla sekä kiinalais/thaimaalaisella ruoalla. Tänään oli tarjolla (lämpimät ruoat oli laputettu, muut ei juurikaan): Miso-keitto, salaattibaari (ananas, kaaliraaste sesaminsiemenillä, chili-sesam-soija?-marinoidut kurkut, jäävuorisalaatti-paprikasekoitus, tomaatti ja joku kaupan kastike), rapukeksi, chilikastike, riisi, paistettu nuudeli kasviksilla, possua osterikastikkeessa, fritattua kanaa, kesäkääryleitä, hapanilmeläkastiketta, paneroitua kanaa ja massaman-pähkinäkastiketta, lehmää mustapippurikastikkeessa, chilitofua, nigireitä (sake, paahdettu lohi, ebi, tamago, surimi ja tonnikalatahna), makeja (fritattuja, sake, tamago, surimi ja osa päällystetty sillä värikkäällä feikki”kaviaarilla”), gari, “wasabi” sekä loppuun kahvi/tee että hedelmä-rahkasötkötys.

Espoo / Uusimaa / Finland - 11/17/16

Tilaus ja maksu hoidetaan tullessa tiskille, josta saa ison lautasen mukaansa. Salaateille ja susheille löytyy pienempiä lautasia ja kuppi misoa varten sen soppatykin vierestä. Aseet, tikut ja rensselit löytyvät buffan linjastosta ja vesi kassalta. Soijaa on pöydässä ja paperi tulee sen ison lautasen mukana.

Espoo / Uusimaa / Finland - 11/17/16

Alkuun napattu miso oli yllättäen ihan jees, vaikka se tällaisesta sammiosta kahmittuna usein pettää. Nyt ei ollut sellaista muussia ja kokonaisia tofukuutioitakin löytyi, maku melko hyvä jne. Salaatti oli sekin ook, erityisesti se kaaliraaste oli hyvä versio tällaisesta ja ne marinoidut kurkut olivat maittavia pienellä chilipotkulla. Sushit olivat myös tuoreita ja hyviä, riisi oli sopivasti maustettua ja tekstuurinkin puolesta mallikas suoritus. Hyvä aloitus ja periaatteessa jo näiden takia kannattaa käydä koestamassa.

Espoo / Uusimaa / Finland - 11/17/16

Pääruokalautanen tulikin sitten kasattua hyvää ruotsinlaivametodia käyttäen. Valitettavasti näissä olikin sitten menty enemmän tällaiseen suomi-maut linjalle. Chilitofussa oli vähemmän potkua kuin niissä marinoiduissa kurkuissa, toki chilikastikkeella olisi voinut adjustoida. Tofu olisi myös omaan makuun kaivannut paistopintää tms tekstuuria. Mustapippuri(vai papu, pippurilta tämä maistui)”härkä” oli itseasiassa kohtuullinen veto, pippurinen ja murisevan mehukasta lihaa. Osteripossu oli pliisun makuista, mutta tässä, kuten muissakin kastikkeissa, ne kasvikset oli maltettu jättää mukavan napakoiksi.

Espoo / Uusimaa / Finland - 11/17/16

Riisi oli hyvin keitettyä, paistetut nuudelit semilämpimiä (huono), eikä liian rasvaisia (hyvä). Kevätkääryleet olivat ihan ook, fritattu kana oli menettänyt jo osan rapsakkuudestaan (buffa aukeaa 10:30 ja olin liikkeellä vähän yli 11) eikä se hapanimeläkastike ollut mitenkään normaalista poikkeavaa. Paneroitu kanapihvi tuntui jotenkin redundantilta, kun oli niitä fritattuja kanoja, mutta toisaalta tämä oli sitten erittäin rapsakkaa, tosin ehkä jo snadisti kovaa.

Espoo / Uusimaa / Finland - 11/17/16

Pähkinäkastike oli aika hyvä ja vetelinkin sitä sitten näiden kanabiittien kanssa. Hyvän alkusetin jälkeen tämä lässähti makujen puolesta, joten sijoittaisin tämän sinne itämaisten buffien keskikastiin. Mielestäni viereinen Curry Palace pesee tämän ja Fukusta (Viaporintorilla) saa omaan makuun paremmat sushit. Toki se on edelleenkin vain oma, suppean elämänkatsomukseni muodostama mielipide.

Espoo / Uusimaa / Finland - 11/17/16

Sisustus on siisti ja muutamilla aiheeseen sopivilla tauluilla yms koristeltu. Webska on kiitettävän selkeä, tosin olisi ehkä kiva saada myös lounaslista näkyvini johonkin.

Espoo / Uusimaa / Finland - 11/17/16

Asiakaspalvelu oli asiallista. Kasvissyöjälle oli ne normijutut mitä tällaisista pihapainotteisista buffista löytyy, salaatti, tamagosushi, miso ja chilitofu, eli vähän hintsusti, mutta jotain toki. Lasten kanssa voisi ehkä tulla, sushit kelpaavat toki, mutta varmaan tulisi kuitenkin valittua se tuttu ja turvallinen Fuku (ollaan siis käyty perheen kanssa Sellon Fukussa muutama kerta viikonloppubuffassa ja mielestäni samaa mainiota tasoa kuin ytimen versiossa).

Espoo / Uusimaa / Finland - 11/17/16

URL www.wugufeng.fi
Puhelin 045-6949228
Osoite Leppävaarankatu 12, Espoo

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.