Tam Tam

Helsinki / Uusimaa / Finland - 9/28/16

HUOM! Ravintola on suljettu.

Epävakaa keli, mutta sateen piti alkaa vasta myöhemmin, joten matkasin kohti Alppilan toria ja tätä pientä thaikkumestaa joka sijaitsee Weeruskan vieressä. Ysillä kulmille ja Viipurinkatua ylös raflan luokse, kyltti ulkona kertoi lounasvaihtoehdot.

Charming little Thai restaurant mainly serving take away dishes for very competitive prices. There are a few seats available, but be prepared to take the food with you.

Kallio has many other Thai restaurants, such as Tuk Tuk, Lemon Grass and Pinto B’Staurant.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 9/28/16

Tänään oli tarjolla (kaikki 7e): Pad thai kanalla tai tofulla, punainen tai vihreä curry kanalla tai tofulla, riisinuudelikeitto, papaijasalaatti sekä thai lasinuudelisalaatti. Loppuun voi ostaa erikseen kahvin (1,50e) ja keksejäkin näkyi olevan tarjolla. Itselle valikoitui punainen curry tofulla, vaikkin se papaijasalaatti vähän kyllä himotti. Aseet tulevat annoksen myötä pöytään, josta löytyy vedi ja paprut.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 9/28/16

Ruoka saapui melko nopeasti (melkein eka raflassa) ja piti sisällään riisikasan lautasella sekä kulhollisen kastiketta. Riisi oli hyvin keitettyä ja tuoretta sekä pysyi mehevänä koko lounaan ajan. Curry oli ihanan mausteista sopivalla tulisuudella sekä kookosmaidon tuomalla täyteläisyydellä. Erittäin herkullinen kastike!

Helsinki / Uusimaa / Finland - 9/28/16

Tofu oli kiinteää ja sopi tähän oikein hyvin, tosin olisin toivonut tähän paistopintaa. Noin muuten ne kastikkeen komponentit eivät juuri säväyttäneet, kuuma tomaatti on hankala tällaisessa kokonaisuudessa, ainakin ne siemenet voisi vetää pois.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 9/28/16

Punainen paprika sopi hyvin, kuten myös ananas, mutta jotenkin tuo runsas purkkiananaspalojen määrä alkoi loppua kohden ryydyttämään. Tämä olisi mielestäni kaivannut vähän jotain muuta (vaikkapa chiliä, limeä, korianteria, sitruunaruohoa?), mutta tähän hintaan tämä oli oikein hyvä setti. Ja edelleenkin se currykastike oli herkullista. Kyllä tässä kannattaa käydä jos on huudeilla, nopea lounas rohkeilla mauilla.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 9/28/16

Sisustus on herttainen, täällä oli aiheeseen liittyviä koristeita oikein huolella ja jotain jännittäviä pussukoita myynnissä (?). Mestahan on erinomaisen snadi, mutta hyvin tänne silti mahtui seitsemänkin ihmistä, kannattaa silti olla ajoissa liikkeellä tai varautua ottamaan mukaan, yksikin seurue saattaa täyttää raflan.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 9/28/16

Asiakaspalvelu oli ujon ystävällistä. Kasvissyöjälle oli se tofuvaihtoehto ja tähän hintaan tämä on hyvinkin koestamisen arvoinen. Lasten kanssa en kyllä lähtisi änkeämään tähän pieneen tilaan.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 9/28/16

Ps. Kampin viides kerros on työn alla ja sinne tulee iso läjä uusia rafloja! Whee!

Helsinki / Uusimaa / Finland - 9/28/16

Pps. Onpas tuo Kaivopihan asetelma kiva, onko tästä vedetty jotain penkkejä pois vai onko tuota freesattu kun en ole jotenkin huomioinut? Ainiin ja Pokésaldo: Seadra (jei!), Krabby ja 16 PokéStoppia.

URL Tam Tam
Puhelin 044-9884657
Osoite Viipurinkatu 1, Helsinki

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.