Puro

image

Kampin Sähkötalon kahdeksannessa kerroksessa sijaitseva Puro valikoitui sijaintinsa perusteella tänään ruokapaikaksi. Tämä siksi, että tänne pääsi (lähes) sisäkautta Forumin ja Kampin läpi. Kyseessä on (ilmeisesti) Palmian lounasravintola jossa käy (kaiketi) julkisen puolen työntekijöitä tai ainakin siltä meno vaikutti. Rakenne on tuttu, eli peruslinjasto josta salaattibaarin ja sopan kautta lämpimien ruokien kimppuun jonka kautta sitten lopuksi jälkkärin ja kahvin kautta kotiin. Tänään buffetissa (9,80e) oli tarjolla: Lasagnettea, Kauraleivitettyjä silakkapihvejä ja perunasosetta, Hunajamarinoitua broileria, Koti- ja leipäjuustoa sekä Purjo-juustokeittoa. Näiden lisäksi salaattibaarissa oli: tomaattia, kurkkua, jäävuorisalaattia, kaali- ja porkkanaraastetta sekä leipäjuustoa ja hunajamarinoitua broiskua paprikan kera. Ilmeisesti (jälkikäteen listaa lukiessa) keitto tai lämmin ruoka olivat vaihtoehtoina, mutta vaikka otettiin kollegan kanssa molempia, ei tiskillä mitään kommentoitu. Leipää oli useampaa vaihtoehtoa ja löytyi myös tuorejuusto-pesto-levitettä.

image

Salaatti oli perussettiä, broileri ei herättänyt myöskään mitään sen suurempia intohimoja. Leipä oli ihan ok, ei tässäkään mitään elämää suurempaa. Keitto oli ok ja pidin purjosilpusta jota sai ripotella sopan päälle. Itse lasagnette oli ulkoasullisesti melkoinen sörsseli, mutta oli maistuvaa, vaikkakaan tämäkään ei yllättänyt suuntaan tahi toiseen. Samaa settiä kuin esim. Kampin Huippu tai Pääposti ja muutenkin peruslinjastomeinikiä.

image

Sisustus oli ihan hauska ja linjakas, onhan tämä kuitenkin Alvar Aallon suunnittelema talo. Ja kuten skattan sokeripalassa, eli (ex?) Stora Enson pääkonttorissa, ei täälläkään sisällä istuessa juuri maisemia nähnyt vaikka korkealla oltiinkin. Ehkä sitten kesällä kun pääsee terassille ihmettelemään kahvin kanssa. Asiakaspalvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Kasvissyöjille oli soppa ja salaattimeininkiä tarjolla, mutta ehkä kuitenkin menisin johonkin muualle, kun tällä hintatasolla saa kuitenkin mielestäni ympäristöstä parempaakin. Toki jos haluaa kokea aidon linjastomeiningin niin sitten ehkä. Lasten kanssa tänne en ehkä kuitenkaan raahautuisi, jos olisi pakko tällaista ravintolatyyppiä esitellä (vaikka koulussahan ne on jo tällaisiin tottuneet) niin menisin ehkä kuitenkin Kampin huippuun tai Pääpostiin.

URL http://www.ravintolapuro.fi/
Puhelin 050-4356674
Osoite Malminrinne 6 E, 8. krs., Helsinki

 

Puro on 30.12.2014 rated 1.5 of 5

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.