Kampin Pippuri

image

Kehitys on huolestuttava, tämä on jo toinen kebab-henkinen meininki tällä viikolla ja ollaan vasta torstaissa. Mutta kun kävelin eilen tämän paikan ohi, niin silmä osui yllättävän tutunoloisiin penkkeihin ja näin ollen oli ihan pakko käydä koestamassa. Paikka on siis peruskebabpizza-mesta Kampissa metroaseman lähellä ja tarjoaa lounasbuffaa (9,70e) kebabilla yms. Tänään oli tarjolla: Kebabia (natch), kanan drumsticks, ranuja, lasagnea, riisiä, leipää, jotain kasvishöystettä, kaali-herne-persiljasalaattia, bulguri-tomaatti-kurkkusalaattia, marinoituja oliiveja ja valkosipuleita, viininlehtikääryleitä, pastasalaattia, jäävuori-tomaatti-kurkku-punasipulisalaattia, pikkelöityjä vihanneksia (se sama setti mitä löytyy kaikista näistä, tullee jostain purkista), jalopenoja, jogurttikastiketta, lämmintä tomaattikastiketta, kylmää tomaattisötkötystä, kasvissosekeittoa sekä muutamaa erilaista pizzaslaissia. Loppuun on kahvi/tee sekä jotain torttua. Ja varmaan jotain mitä unohdin. Näiden lisäksi löytyi muutamaa tulista kastiketta ja ketsupit yms yms. On täällä kaikenlaisia muitakin lounastarjouksia (pizza 6,90e jne), mutta buffan takia lähes kaikki näyttivät olevan paikalla. Tilaus ja maksu hoidetaan tiskille.

image

Tämä on käytännössä lähes sama setti tuoleineen ja pizzaslaisseja lämmittävine lasikaappineen kuin Istanbul Grillin vastaava. Niin sama, että hieman tuntuu siltä, että olisi ketjua, vaikka missään ei näin indikoidakaan. Ja ei siinä mitään, sehän tarkoittaa että tämä on yhtä hyvä ja näin ollen edustaa kaupungin parhaimmistoa kebabbuffissa. Kyllä sen ihmismassasta pystyi huomaamaankin, ei meinannut löytyä istumapaikkaa vaikka olin yksin liikkeellä. Tämä on kattava ja erittäin hyvä kebabbuffa. Kebabliha saisi olla enemmän kärtsättyä omaan makuun, mutta oikein kelvollista tämä oli. Srirachaa (whee!) jäin hieman kaipaamaan, kun näiden tulisilla kastikkeilla ei oikein saanut riittävää tulisuutta annokseen. Jaettu tila Istanbul Grillin kanssa buffapuolesta, tosin sen paikan sisustus on enemmän mieleeni.

image

Sisustus oli hieman jo ajan hampaan kuluttama ja jännän oloisten sisustuselementtien (mm. Eestin “lippu” ja pari vanhaa asetta) ruuhkauttama, mutta kuitenkin ihan ok ja ainakin oli persoonallinen eikä sellainen peruspikaruokalamainen. Asiakaspalvelu oli nopeaa ja asiallista ja tässäkin mielestäni Istanbul Grillillä on pienehkö etumatka. Kasvissyöjälle oli se soppa+salaatti ja todennäköisesti osa pizzoista oli kanssa ok, tosin nämä saisi olla paremmin merkattuja. Aika lihapainotteinen tämä kuitenkin oli. Lasten kanssa tänne ei viitsisi lähteä ryysimään, oli sen verran ruuhkaa, eikä ehkä ruokakaan osu ihan heidän kohdallaan maaliin. Mutta itselle kelpasi, oiva kebabbuffa.

URL http://www.kampinpippuri.fi/
Puhelin 09-6943447
Osoite Runeberginkatu 4A, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.