La Torrefazione

Mozzarellasalaatti Aleksanterinkadun La Torrefazionessa oli ihan hyvä kokemus. Tosin edellisenä päivänä kun kävin, niin ei ollut tilaa ollenkaan n. klo 11:30 aikoihin, eli jos haluaa paikan, erityisesti ikkunan luota, kannattaa olla aikaisin liikkeellä.

Tilauksen ja maksun tein tiskiltä, josta sai myös veden ja leivän. Sinänsä ihan kiva paikka ja hieman normaalia persoonallisempi salaatti, mutta asiakaskohtaaminen oli korostetun kahvilamainen vs. ravintolassa käynti. Salaatti tuli kohtuullisen nopeasti ja palvelu oli asiallista.

Yleensä listalta löytyy jokin kasvisruokavaihtoehto, tosin se saattaa hyvinkin olla se salaatti.

URL www.latorre.fi
Puhelin 09-42890648
Osoite Aleksanterinkatu 50, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.