Krog Madame

Marttojen talossa (oliko tässsä ennen heidän kahvila tms?) sijaitseva Krog Madame on tyylikäs bistro. Lasagne (10,70e), salaattibuffa ja keitto. Keitto ei kuulunut hintaan, mutta kysyttäessä sanoivat “ota vaan”. Salaatit olivat hyviä ja normaaleista poikkeavia, värikkäitä ja rakennettu hauskoista aineksista. Keitto oli hyvä ja salaatti+keitto on varmasti riittävä kokonaisuus. Pääruuan lasagne oli oikein hyvä ja sitä oli alkupalojen jälkeen tarpeeksi mutta ei liikaa.

Paikka on nätti ja viihtyisä. Palvelu oli rennon ystävällistä ja ripeää. Erinomainen kokonaisuus.

Kasvissyöjan kannattaa ehdottomasti käydä koestamassa paikka, listalta löytyy varmasti jotain kokeilemisen arvoista. Lasten kanssa vähän niin ja näin, ehkä tämä tyylikkään cocktail-baarin oloinen mesta on suunnattu vähän toisenlaiseen oleskeluun. Ruuan puolesta voisi ehkä miettiäkin.

URL madame.fi
Puhelin 040-7397798
Osoite Lapinlahdenkatu 3, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.