Nuevo (2. kerta)

HUOM! Ravintola on suljettu (ainakin 2016 remontin ajaksi).

IMG_1216

Toinen kerta Nuevossa (osittaisen) perheen kanssa ja tällä kertaa oli tarjolla: Sipulikeittoa (8,10e/10e); Halloumijuustosalaattia (8,60e/14,20e); Tapas -lajitelma (8,30e); Punajuuriohrattoa ja grillattua vuohenjuustoa (15,10e); Haudutettua nieriää, kukkakalipyreetä ja parsakaalia (16,40e); Oluessa marinoitua porsaankylkeä, Dijon-aliolia, paahdettua perunaa ja oliiveja (16,90e) ja Fish and chips (10e). Loppuun oli tarjolla: Valkosuklaamoussea (6,80e) ja Kaksi käsintehtyä suklaatryffeliä (6,80e). Itse valitsin Fish and chips ja sama meni pikku tytölle (puoleen hintaan, eli 5e), vaimolle meni vuohenjuuustoannos.

IMG_1217

Ruoka tuli (focaccia)leivän jälkeen seminopeasti ja näytti jälleen hienolta. Tällä kertaa tosin oman annoksen maku ja koostumus ei osunut maaliin. Ranskalaiset olivat hieman lötköjä, kuten myös friteeratun kalan kuori ja molemmista puuttui se hyvä suola jonka nämä vaativat. Aioli pelasti hieman tilannetta, mutta ei kuitenkaan nostanut annosta samalle tasolle kuin mitä se oli edellisellä kertaa. Punajuuri-vuohenjuusto kombo toimi ja annos oli ilmeisen onnistunut. Tyttö söi pari ranskista.

Tällä kertaa ei homma siis toiminut täysin, mutta lapsi otettiin hienosti huomioon, pointsit siitä.

URL www.ravintolanuevo.fi
Puhelin 09-61285900
Osoite Sofiankatu 4, Helsinki

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.