Torni

Torni on yksi Helsingin kiistattomista maamerkeistä ja Ateljee-baari katolla on paikka johon tulee vietyä ulkopaikkakuntalaiset kun sellaisia sattuu viihdyttämään. Ensimmäistä kertaa Tornin ravintolassa (olen joskus ollut ylemmissä kerroksissa äitienpäivälounaalla) katutasossa oli kiva kokemus.

Listalta valikoitui Tornin maalaissalaatti kanalla (10e ). Kuin caesarsalaatti ilman parmesaania ja kananmunan lisäyksellä. Salaatti oli runsas ja makoisa ja kastikkeessa oli hyvä anjoviksen maku. Pöytään tuli salaatin sivuun myös leipäkori voilautasella.

Ympäristö on tyylikäs ja valoisa, palvelu on ystävällistä. Kyseessähän on ihan aito ravintola, jossa istutaan otetaan takki ja istutaan pöytään tilaamaan. Tänne voi tulla vähän parempaa ja pidempääkin liikelounasta harrastamaan. Hieman verkkainenhan tämä on kokemuksena, mutta ei sitä aina tarvi kiire olla.

Kasvisruuan osalta on vähän niin ja näin, eli kannattaa katsoa listaa ennen tuloa. Lasten kanssa tänne voisi periaatteessa tulla, mutta ei tätä oikein siihen ole suunnattu.

URL www.raflaamo.fi/en/helsinki/ravintola-torni
Puhelin 010-7842060
Osoite Kalevankatu 5, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.