Cafe Vanha

Tyylikäs vanha rakennus keskellä kaupungin sydäntä. Täällä on joskus aikoinaan vietetty aikaa illemmalla, mutta saa täältä ihan lounastakin. Nimittäin keittolounasta, päivittäin vaihtuvalla keitolla (7,50e).

Oman käynnin yhteydessä tarjolla oli tomaattikeittoa, joten sitä ja päälle siemeniä. Modaajille on tarjolla muitakin tuttuja vaihtoehtoja, kuten paahdettua sipulia ja krutonkeja. Vierestä löytyy leipäkori ja levitettä. Keitto ja leipä olivat molemmat oikein hyviä ja lisääkin olisi voinut hakea, eli jos jää nälkä, on oma vika.

Kahvila on kaunis ja ainakin käyntikerralla rauhallinen, minun lisäksi paikalla oli kaksi muuta “seuruetta”. Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa, tilaus suoritetaan tiskille josta tietysti löytyy muutakin kahvilamaist tarjontaa.

Kasvissyöjille löytyy soppa vähän päivästä riippuen, eli kannattaa tarkistaa lista etukäteen ellei tee mieli piirakkaa. Lasten kanssa voisi tänne kyllä tullakin, kahvilat yleensäkin sopivat vesseleiden kanssa. Tosin keitto tuskin uppoaa pienemmille.

URL www.vanhaylioppilastalo.fi/cafe-vanha
Puhelin 09-61286476
Osoite Mannerheimintie 3, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.