Royal Peacock

Eilisen sekoilupäivän jälkeen oli piristävää aloittaa aamu taas kunnon juoksusessiolla ja nyt alkaa homma sujua jo melko smoothisti, muistin laittaa pinnitkin tukkaan ennen kaapin pakkausta. Onneksi sain tälle päivälle varattua hiusten poiston, ettei tarvi enää niiden kanssa puljata. Meni jo kolme pinniä, että sai kuontalon pysymään juoksun aikana poissa silmistä.

Ohikiitävän hetken ehdin jo miettiä sellaista cholo-hiusverkkoa, mutta nyt ongelma tulee hoidettua tälleen perinteisemmällä tavalla. Olisi voinut muuten tulla liikaa kysymyksiä tyylisuunnan muuttumisesta.

An Indian restaurant in a side alley of the Sello shopping mall, the lunch I had was tasty and filling.

Other exotic restaurants in the area are Persian Ravintola, Curry Palace and Kathmandu Palace.

Tänään listalta löytyi: Sag paneer eli fritattua tuorejuustoa ja pinaattia tomaatti-kerma-currykastikkeessa (8,50e), chicken curry eli kanan rintafileitä sipuli-paprika-valkosipuli-currykastikkeessa (8,90e), lamb kofta eli lampaanjauhelihapyöryköitä masalakastikkeessa (9,20e), fish curry eli pangasius fileepaloja soija-paprika-chilikastikkeessa (9,20e), kombo kahdesta edellisestä (10,30e) sekä lamb tikka eli yrtti-jogurtissa marinoidut tandoorissa grillatut lampaan sisäfile-palat tomaattilla ja paprikalla & inkiväärillä (13,90e).

Alkuun on salaattibaari: Salaattisekoitus, vihreitä oliiveja, marinoitu kaaliraaste, tomaattia, kurkkua ja salaatti- sekä chilikastiketta. Itse otin kombon kalasta ja lampaasta. Tilaus hoidettiin pöydässä ja maksu tiskille.

Alkusalaatti oli hyvä, tuoreet kamat ja hyvä marinadi kaaleissa, tosin itse tulee käytettyä tällaiseen enemmän etikkaa. Hapon puutetta paikkasi hedelmäisen raikas, vihreä chilikastike, jota oli pakko ottaa vielä lisää pääruoan sivuun.

Pääruoka tulikin melkoisen nopeasti, toki rafla oli aika tyhjä sillä hetkellä, mut silti. Lammas oli herkullista, pullat oli onnistuttu pitämään mehukkaina ja rakenteeltaan pehmeän ilmavina. Tähän kun liitti sitä chilisoossia, niin kyllä lähti. Riisi oli hyvin keitettyä ja sopi molempien sörsseleiden kanssa yhteen. Kala-annos oli sekin maittavaa, tosin fisun panerointi oli kostunut epämääräisiksi rannuiksi protskun ympärillä.

Pangasius oli kuitenkin pitänyt rakenteensa ja kokonaisuus pelitti mainiosti. Raita oli ihan jees, ei liian paksua tai ohutta, eikä liian makeaa. Naan-leipä oli erikoisessa muodossa, eli palasina korissa. Biitit oli myös duunattu (uunissa ennen tarjoilua?) niin rapsakoiksi, että suurin osa mureni käsiin. Jotenkin jäi vähän sellainen fiilis, että oli tehty aikaa sitten valmiiksi ja lämmitettiin vaan juuri ennen pöytään tuloa, voin toki olla väärässäkin.

Ihan hyvän makuista leipää sinänsä, mutta form factor ei toiminut yhtä hyvin kuin perinteinen malli. Hyvä lounas, edusti omassa kategoriassaan keskitasoa hieman parempaa settiä.

Sisustus on ööklubimainen, värjättyine ledivaloineen ja kimaltavine seinineen. Tässä oli sellaista omaa jännää charmia, tosin taustalle olisi sopinut joku moderni intialainen ääniraita, nyt ei ainakaan jäänyt mitään muistijälkeä moisesta. Onkohan intiassa jotain omaa räppiskeneä? No tottakai on. Ja näin tulikin tämän viikon soittolistat hoidettua. Mutta niin, raflan asiakaspalvelu oli sujuvaa ja ystävällistä. Kasvissyöjälle on näissä aina jotain ja tällä kokemuksella voin kyllä suositella kokeilemaan.

Ps. Now playing: Mumbai Cypher.

URL www.theroyalpeacock.fi
Puhelin 050-4100841
Osoite Leppävaarankatu 3-9 A, Espoo

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.