San Marino

Tänään oli ihan tolkuton kiire ja muutenkin vähän sellainen angstinen tohina päällä, joten lounaan piti olla nopea pyrähdys muiden juttujen seassa. Kätevästi Terveystalon ovella huomasin San Marino pizzerian, jota en ole koskaan nähnyt aiemmin, vaikka mielestäni tästä olenkin mm. Sevilla-keikalla kävellyt.

A very inexpensive lunch offer of pizzas, kebabs and salads at this hole-in-the-wall restaurant. The kebab was rather mediocre, but filling and the price was right.

Other such restaurants with low price points in the area are Asian Fast Food & Grill, Barbarossa and Stadin Piste.

Mesta tarjoaa sitä normi kebab/pizza/salaatti meininkiä, mitä tällaisista yleensä löytyy. Nyt ei jostain syystä tehnyt kuitenkaan pizzaa mieli, joten valitsin kebabin ranuilla. Homma muistuttaa Forumin Barbarossaa myös siinä mielessä, että mesta myy kaikkea 5e hintaan, mikä on edelleenkin häkellyttävä hintataso näille nurkille. Pizzoista löytyy ne normivalinnat ja falafelejakin on jos sellaista tekee mieli. Tilaus ja maksu hoidetaan tiskille tullessa. Vesikannut on juomakaapissa ja aseet sun muut rensselit kaapin vieressä.

Kepsu tuli nopeasti ja oli juurikin sellainen kuin odotin. Kebab-liha ei ollut mitään kovinkaan ihmeellistä, mutta ei toki pahaakaan, enemmän sellaista neutraalia proteiinia. Kastikkeissa olisi saanut olla isommin tulisuutta/valkosipulia, mutta maustoivat nämä jonkun verran annosta.

Ranut olisivat kaivanneet hieman pidempää aikaa upporasvassa, nyt olivat paikoitellen lötköjä. Salaatti oli enemmänkin koriste siinä annoksen kyljessä. Mutta siis oli tämä ihan ook, varsinkin tähän hintaan, nälkä lähti eikä harmittanut syönnin jälkeen. Paitsi tietty se rasvan tuoksu vaatteissa.

Sisustus noudattaa pikaruokalan linjaa ja oli hyvin funktionaalisesti kalustettu. Asiakaspaikkoja oli ahdettu niin paljon kuin tilaan mahtuu, volyymillahan nämä paikat toimivat. Ja asiakasta paukkasikin jatkuvasti sisään, enkä yhtään ihmettele näillä hinnoilla.

Asiakaspalvelu oli nopeaa. Kasvissyöjälle oli mm. falafeleja ja varmaan jotain pizzojakin tms. Lasten kanssa en menisi, olisi aika ahdastakin.

URL www.facebook.com/Sanmarino.kebab.pizzeria
Puhelin 09-822020
Osoite Antinkatu 2, Helsinki

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.