Guangzhou Yuan

image

Sää jatkui hieman epävakaisen oloisena, joten kaivauduin Kampin tunneleita pitkin kohti Zio Pepeä, joka valitettavasti olikin jo mennyt kesälomalle. Vieressä sijaitsee onneksi kuitenkin kiinalainen, jossa en ollut aiemmin käynyt ja näin ollen menin sitten sen buffaa (8,80e, aika edukas) koestamaan. Tarjolla oli tänään: Kana-maissisoppa, possua kasviksilla, curry härkää, kanaa mustapapukastikkeessa, paistettuja kasviksia, riisiä, kevätrullia, kanafrittiä, hapanimeläkastiketta ja salaattibaarissa: jäävuorisalaattia, kurkkua, tomaattia, porkkanaraastetta, punajuurta, maissia ja paria kastiketta. Loppuun oli karkkeja sekä kahvi/tee. Tilaus ja maksu hoidetaan tiskille, josta löytyy jotain aikakausilehtiä (mm. Seiska).

image

Alkuun heitetty salaatti oli nii-i-in perussettiä, että. Kaupan kastike kruunasi tämän, mutta siis ihan tuoreita komponenttejahan tässä oli, ei siinä mitään. Kanafritit olivat ihan kelvollisia rapsakalla kuorella ja ok kanalla, hapanimeläkastike oli myös ihan ok. Kastikkeet olivat aika pliisusti maustettuja, pienehkö vivahde-ero oli havaittavissa, mutta melkein kuin olisi samasta laarista napannut. Riisi oli hyvin valmistettua ja chilisoossin sekä soijan kanssa tämä kaikki toimi ihan tyydyttävällä tavalla. Mutta siis ihan stanu keskikastin kiinalainen buffa.

image

Sisustus on nähnyt parempiakin päiviä, mutta oli kuitenkin ihan siisti ja aika perinteisen itämaisen kortteliravintolan kaltainen, paperipöytäliinoineen kaikkineen. Koulut olivat jo kesälomalla, joten koulun ja ravintolan välinen katu oli hyvin rauhallinen kun istuskelin ikkunapöydässä lehteä lueskelemassa. Rauhallinen musiikki ja ympäristö toivat pientä kaurismäkimäistä seesteisyyttä koko hommaan. Asiakaspalvelu oli ystävällistä. Kasvissyöjälle melkein suosittelisin ottamaan jonkin lista-annoksen (9e tuntumassa vaikutti olevan) kun buffetin tarjooma oli melko suppea tämän osalta.

URL http://www.yelp.com/biz/guangzhou-yuan-helsinki
Puhelin 09-7531533
Osoite Lastenkodinkuja 1, 00180 Helsinki

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.