Deli Rasoi

image

Mentiin sitten joulun kunniaksi hakemaan kaksi marsua ja kaikenlaisia hässäköitä (kylläpä kaksi pientä otusta tarvitsee paljon juttuja) ja rakas vaimo oli ottanut yhteyttä Entressessä sijaitsevaan Faunattareen. Päätimme samalla käydä lounaalla ja kohteeksi valikoitui Deli Rasoi, joka tarjoaa intialaista buffetin (10e, lapset vähemmän, tosin tähän en oikein osaa sanoa että kuinka paljon kun käytännössä viidestä maksettiin 35e ja kuitissa oli 3*10e ja 1*5e, kai tossa joku laskukaava oli). Tänään oli tarjolla: Butter Chicken eli voi kanaa (sic), soya aloo mattar eli soija peruna ja herneitä, chicken fry eli friteerattuna kanaa (tosin tämän tilalla oli naudanlihapullia), kidneypapuja masalakastikkeessa, lammas jogurttikastikkeessa ja keltaista (kurkuma?) riisiä sattumilla (jotain näitä mausteita mitä näihin usein laitetaan). Salaattibaarissa oli: Jäävuorisalaattia punasipulilla, tomaatti-punasipulisalaattia, (värjättyjä)oliivi-fetasalaattia, hedelmäsalaattia, raitaa, punajuurta, porkkanaraastetta sekä sitä vihreää kastiketta. Tilaus ja maksu hoidettiin tiskille jonka vierestä löytyy vedet. Jos haluaa, niin voi osta myös limun (2,50e) uudelleen täyttöoikeudella.

image

Alkusalaatti oli niin nähty, ihan tuoreita komponentteja tosin ja raita oli ihan jees ja sopii mielestäni salaatin kanssa. Se vihreä kastike oli joko liian suolaista tai sitten jotenkin muuten omituista, jäi lautaselle, toisin kuin se herkullinen Monalin versio. Suolainen linja jatkui voi (voi) kanan kanssa, vähän liian tiukkaa omaan makuun, mutta kana oli kuitenkin kohtuullisen mehukasta ja murisevaa. Riisi oli hyvää ja kiva kun näitä maustetaan, hauska variaatio perus basmatista. Lammas oli ehkä oma suosikki tästä porukasta, jogurtti sopii mahtavasti marinadiksi ja lammas oli herkullisen mehukasta. Ne nautapyörykät olivat aika perussettiä ja linssit olivat omaan makuun liian vetisiä, mutta kuitenkin ihan maukkaita. Sitä peruna-kukkakaalihässäkkää ei jotenkin tehnyt mieli. Naan-leivät eivät olleet kovin erikoisia, nämähän ovat hankalia buffaan, mutta jotenkin vähän liian jauhoisia etc. Aika tällainen perusmättöbuffa ja hieman liikaa suolaa.

image

Sisustus oli siisti ja erikoisen moderni tällaiselle intialaiselle, lienee perintöä edelliseltä ravintolalta. Asiakaspalvelu oli nopeaa ja asiallista. Kasvissyöjille oli sitä linssisysteemiä ja peruna-kukkakaalijuttua, mutta ei tämä kyllä mitään erityistä ollut. Lasten kanssa oli oikein helppo ja kiva käydä, tilaa oli riittävästi ja buffat on aina helppoja valintoja.

URL www.delirasoi.fi
Puhelin 09-42891892
Osoite Siltakatu 11, Espoo

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.