Kiila

Ravintola Kiilan paikka on ilmeisen haastava. Kosmoksen vieressä ei ole kauhean moni ravintola selvinnyt. Välimäen La Societe du Cochon ei kauheasti ottanut tuulta purjeisiinsa ja sen jälkeen tullut Kolme Seppääkin vaihteli lounaskonseptiaan aikalailla kunnes lopetti. Katsotaan kauanko Kiila jaksaa kyntää tuulisella paikalla. 

Ruoka täällä on aika hyvää ja erityisesti lounaan yhteydessä oleva salaattibaari on kohtuullisen runsas valikoimaltaan ja hyvä kokonaisuus. Tosin huomattava on, että salaattibaari pienillä muutoksilla alkaa jo aamulla, yhtenä kaupungin parhaista aamiaistarjoiluista (joka aukeaa jo klo 7). Tosin ei täällä ole koskaan nähnyt mitään nuupahtanutta tuotetta.

Salaatin kanssa voi yhdistellä myös keiton lounaaksi, jolloin päästään jo aika kivaan kokonaisuuteen. Tosin silloin kun kävin täällä, niin tuli otettua ryhmäpainostuksessa samaa kuin muut, eli joku pasta + liha joka oli oikein hyvää, mutta ison salaatin jälkeen turhan kookas. Pääruoka tulee siis pöytään tarjoiltuna, joka nostaa hieman fiilistä perusbuffetista.

Palvelu on nopeaa ja asiallista, tosin ensimmäisellä kerralla olisi hyvä saada tarkempi opastus, koska “linjasto” ei ole mitenkään itsestäänselvä. Paikkahan on hieno, varsinkin kun pääsee sijoittautumaan ikkunan luokse.

Salaattibaari on oiva valinta kevyemmälle lounaalle ja siitä saa kasattua hyvän kasvisruokavaihtoehdon itselleen halutessaan. Listalta löytyy myös päivittäin joku lämmin kasvisvaihtoehto.

Ja tilaahan täältä löytyy vaunuille ja vaikka ilmankin vaunuja liikkuvalle lapsiperheelle.

URL ravintolakiila.fi
Puhelin 040-5118952
Osoite Kalevankatu 1, Helsinki

 

Kiila on 18.5.2014 rated 1.5 of 5

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.