Singapore Hot Wok

image

Kampin food courtin läpikäynti jatkui kostean viileän kelin innoittamana. Tällä kertaa vuorossa oli Singapore Hot Wok niminen pikaruokapaikka joka tarjoaa samaa settiä joka päivä, eli kahdeksaa erilaista paistettua nuudelia + jotain (kanaa+katkiksia+kananmunaa, nautaa tai kasviksia) sisältävää annoskokonaisuutta (10,90e) joita sai ilmeisesti myös ilman limpparia (9e) kun pyysi vedellä. Näiden lisäksi on tarjolla halvempi päivittäinen(?) lounasannos, joka tänään oli: Hapanimeläkanaa salaatilla ja riisillä (8,90e). Itse valitsin Mamak Mee Goreng, eli paistettua nuudelia kanalla, katkiksilla ja (goreng tyylisellä) kananmunalla. Tilaus ja maksu hoidettiin tiskillä, josta löytyi myös limppari (2,20e lisälasi), välineet sekä nam pla-henkinen chilisoossikippo.

Ruoka saapui melko nopeasti eteen ja oli kivalla lautasella, muutenhan tällaiset annokset ovat hieman karuja ulkoasultaan. Maku oli ihan hyvä, parempi kuin odotin, ja proteiinit annoksessa olivat pysyneet sopivat mehukkaina. Annoksessa oli mukana myös paahdettua sipulia tuomassa pientä variaatiota tekstuuriin ja päällekin oli väripilkuiksi jaksettu heittää pari vihreää komponenttia. Chilisoossi oli yllättäen paljon etikkaisempi kuin mitä perusthaikku nam pla, ja piti sisällään myös salottisipulihaketta. Tämä soossi sai jotenkin innostumaan, vaikkakin tulisuus oli melko pliisu. Tulisen etikkainen terä jonka tämä antoi, linnunsilmächilien sekä pienien salottipalojen saattelemana, selvästi paransi tämän muuten hyvin perusannoksen makumaailmaa. Samaan hengenvetoon täytyy kuitenkin todeta, että vieressä sijaitseva Orchid on niin eri leveleillä, että ei tänne kannata tulla, ellei se ole täynnä.

image

Sisustus on melko karu, jopa hieman karumpi kuin viereisen San Pedron vastaavan narikan, jossa on sentään yritetty tavoitella lähdemateriaalia, eli jenkkiläistä tex mex mestaa. Tämä on ihan vaan pikaruokapaikka jossa käydään nopeasti vetäisemässä annos lyhyeltä listalta. Kasvisruokaa löytyy paria kappaletta listalta, mutta en ehkä kuitenkaan tänne lähtisi näitä koestamaan, ainakaan mistään kovin kaukaa. Lasten kanssa en tänne ahtautuisi missään tapauksessa, sen verran ahdas ja ruuhkainen paikka. Tuskin löytyy syöttötuoliakaan etc.

URL https://www.facebook.com/pages/Singapore-Hot-Wok/149725855099773
Puhelin 09-3237893
Osoite Urho Kekkosen katu 1, Helsinki

 

4 thoughts on “Singapore Hot Wok”

  1. Mun lemppari ravintola. Käyn joka kerta kun eksyn Tampereelta Helsinkiin…. Ihan paras!

    1. Kiitos kommentista! Kannattaa käydä tsekkaamassa myös Kampin Kortteli sekä 6K ravintolat, jotka löytyvät saman katon alta.

  2. “Sisustus karu..” Mitähän arvostelija odottaa tällaiselta Street-tyyppiseltä safka paikalta. Minun mielestäni stadin paras Aasialainen safkapaikka. Safka tulee nopeasti, henkilökunta mukavaa ja ruoka maukasta. 5/5.

    1. Kiitos kommentista, kiva että viihdyt kyseisessä paikassa. En odotakaan pikaruokapaikalta mitään erikoista, mutta kirjoitan tekstini oman kokemukseni ja omien havaintojeni perusteella. Olisi mielestäni outoa tehdä toisin, muut toki voivat tehdä miten lystäävät. Ja jos kiinnostaa, niin voit lukea tähdistä ja arvosteluasteikosta tarkemmin täältä: Tähdet ja arvosteluasteikko.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.