WTC

image

Olen aiemmin bongannut Aleksanterinkadulla “Holviravintolan” ja nyt sitten päätin käydä ihmettelemässä, että mikä tämä oikein on. Onnistuin nappaamaan muutaman kollegan mukaan ja käveltiin mestoilla. Kyseessä olikin sitten WTC Fazer linjastoruokala, mutta koska tehdyistä päätöksistä ei luovuta (paitsi joskus), niin mentiin sitten sisälle. Portaat alas ja maksu tiskille. Paikka tarjoaa perinteiseen työmaaruokala-henkeen salaatti-soppa-lämmin-jälkkäri meininkiä. Tänään oli tarjolla: Maissisosekeitto, satay-kanaa riisillä, vihannegratiini ekstrajuustolla ja kermaviilikastikkeella. Salaattibaarissa oli: Jäävuorisalaattia, kurkkua, tomaattisekoitus (aurinkokuivattua, viipaleita, kirsikka), vesimeloni-feta-salaatti, porkkanaraastetta, siemeniä ja muita modausjuttuja sekä ranskalaista kastiketta. Leipiä oli useampia (ciabatta, tummia viipaleita, sämpylöitä), myös joitain hajacroissantteja sekä mehua, eli varmaankin on myös aamiaistarjoilua tarjolla. Jälkkärinä sitruunakiisseliä, marjasmoothieta, pikkukakkuja ja keksiä teen/kahvin kera.

image

Alkusalaatti oli hyvin perusmeininkiä, tosin se vesimeloni “feta” on toimiva yhdistelmä ja toi kivan tähän kokonaisuuteen. Soppa oli porattu tasaiseksi, mutta kuitenkin muutamalla (tarkoituksella varmasti) maissisattumalla ryyditetty ja toimi ihan ok. Riisi oli laitos-uncle bens-settiä ja jotenkin tämä nyt ei vaan niin hirveästi iske. Sataykana oli semiok, kiva että oli vähän yritystä yrttien ja chilin kanssa. Kermaviilikastike auttoi riisin syömisessä, mutta onhan tämä aika innotonta ruokaa, vaikkakin mahdollisesti ravintoarvoiltaan parempaa kuin joissain muissa lähiravintoloissa. Jälkkäriksi vedetty smoothie oli ihan hyvä ja keksi kahvin kera toimi tietysti. Kyllä tämä taas vahvisti sitä fiilistä, ettei näitä linjastomeininkejä oikein jaksa, vaikka ihan hyvä sellaiseksi tämä olikin.

image

Sisustus ja ympäristö onkin sitten hyvin ainutlaatuinen tässä paikassa, eli ollaan ihan aidossa (ex-Nordea) pankkiholvissa talletuslokeroineen kaikkineen. Kerran kannattaa käydä koestamassa, oli ihan viihdyttävä ja eksoottinen ympäristö. Asiakaspalvelu oli innostunutta ja ystävällistä, kassaneiti sai hienosti myytyä ravintolan porukallemme, kiitos hänelle siitä. Kasvissyöjälle oli soppa, salaatti ja se kasvisgratiini, mutta ei tänne ehkä pelkän ruoan takia viitsisi, ottaen huomioon lähialueen tarjonnan koko kirjon. Mutta käykää ihmeessä sen ambienssin takia, ei tällaisia kovin montaa muuta ole.

URL http://www.fazer.fi/kahvilat-ja-leipomot/kahvilat–ravintolat/byfazer/wtc/
Puhelin 020-7296266
Osoite Aleksanterinkatu 17, 00100 Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.