Burger King

image

Bigger, Better, Burger King! Tänään oli normaalia kovempi kiire, joten läheinen Burger King sai toimia lounaspaikkana (alle 20min omalta tuolilta omalle tuolille, palveli tarkoitustaan). Paikka myy (yllätys yllätys) burgereita ja muuta sen sellaista. En lähde heidän koko listaa tähän heittämään, mutta mm. kuuluisa Whopper (4,60e tai 6,95e ateriana) löytyy, kuten myös Steakhouse (5,05e tai 7,45e). Itselle valikoitui Whopper-ateria juustolla (+0,40e) ja sipulirenkailla (2,40e 6kpl) sekä dipillä (jostain syystä tätä ei ollut listalla, mutta jotain +0,20e), koska silloin kaa-aauan sitten maistoin näitä joku yö ulkomailla ja muistijälki siitä ruokailusta on erityisen positiivinen. Tilaus ja maksu hoidetaan tiskille, josta saa juomakupin sekä sellaisen piipparin mukaansa. Juomaahan täällä voi kippaa niin paljon kuin lystää.

image

Ruoka valmistui oikein ekstranopeasti, mistä olin kiitollinen. Hyvä kun ehdin pöytään istua, hillittömän nopeaa toimintaa. Alkuun nakerretut sipulirenkaat olivat suuri pettymys, lötköjä ja rasvaisia. Harmi, kun mielessä siinsi se kauniin rapsakka ja herkullinen sipulirengas vuosien takaa. Ranut täällä ovat tavallista parempia ja hieman paksumpia kuin muissa vastaavissa mestoissa. Ketsuppia tulee jostain syystä niukalti tarjottimelle, mutta toisaalta kyllä se riitti. Hamppari oli ihan hyvä suoritus, ehkä tässä on hieman enemmän paiston makua kuin muissa pikaruokamestoissa, mutta jotenkin ne kasvikset olivat kauhean tursuavia. Kastikkeiden osalta mentiin jossain mäkkärin (kuiva) ja hesen (majoneesiöverit) välimaastossa ja siltäkin osin toimi. Nopea lounas toteutui siten kuten oletinkin ja nälkä lähti, bonusta siitä, että pois lähtiessä pystyi vielä täyttämään mukin kokiksella.

image

Sisustus on ketjupikaruokapaikalle erittäin sopiva, isot valologot ja brändiin kuuluvat sloganit huutavat joka puolelta. Kohtuullisen siistihän tämä oli, ei kauheasti mitään roskaa lattialla jne. Asiakaspalvelu oli pirteää ja hämmästyttävän tehokasta. Kasvissyöjälle on joku kasvishamppari, en ole kokeillut (enkä kokeile) joten caveat emptor. Lasten kanssa pitäisi ehkä joskus käydä, mutta jos stadiin tulee koko perheen voimin, niin ei sitä kyllä viitsi happy mealia mennä jonottamaan.

URL www.burgerking.fi
Puhelin 020-7701800
Osoite Mannerheimintie 12, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.