Kartanohotelli Saari (2. kerta)

image

Toinen kerta (tai no, on näitä oikeasti enemmän) (susi)Saaressa oli oikeastaan toinen ja kolmas kerta, koska sateisen kesän ajamina käytiin ensin pizzalla ja sitten myöhemmin vielä lautasannoksia koestamassa. Sunnuntaina ei ollut lounasaikaan lautasannoksia ollenkaan tarjolla, mutta pizzaa sentään sai. Buffetissa oli jotain kiusausta yms, mutta tämän paikan buffa ei oikein tunnu houkuttelevalta ja kun osa lapsista otti sen, niin ei ne ruoat oikein heillekään maistuneet. Toisella kerralla mentiin viikolla, jolloin klo 17:30 asti saa lautasannoksia, mutta lista oli viime vuodesta supistunut kesälistaksi, jossa oli vain kourallinen annoksia. Tarjolla oli (lisukkeina oli mm. lohkoperunat ja muussi): Pizzaa (kaksi täytettä muistaakseni 7e ja lisätäytteet +1e), Kanaa juusto- ja paholaisenkastikkeella sekä lisukkeella (n. 18e), Muikut lisukkeella (n. 18e), Pippuripihvi lisukkeilla (n. 25e) ja oli jotain muutakin, mutta en nyt muista että mitä. Tilaus ja maksu hoidetaan pöydässä, tosin sunnuntaina oli joku ei vakituinen tiskillä ja tilaus tehtiin sitten melkoisella säädöllä siinä. Itselle valikoitui ensimmäisellä kertaa pizza ja toisella kertaa kana. Pojalle tuli molemmilla kerroilla pizza, tytöille tuli muikkuja ja appiukko otti pippuripihvin.

image

Lautasannosten alkuun tuli alkusalaatti, joka oli aika stanu raastesalaatti ihan kivalla kastikkeella ja (purkki) mandariinilohkoilla. Pääruoka saapui ennen pitkää ja annokset olivat runsaita. Oma kana-annos oli ihan jees, lohkoperunoita oli isompaankin nälkään ja raskaan puoleinen kastike komppasi annosta ihan hyvin. Uunikasvikset annoksessa olivat melko turhia. Pippuripihvi oli kuulemma hyvää (tosin seuraavana päivänä paistamani pihvit olivat kuulemma parempia) ja sen mukana tullut valtava keko muussia kelpasi hyvin myös. Muikut olivat myös hyviä (parempia kuin Pikkuveljessä), mutta eivät niin hyviä kuin viime vuoden erittäin suolaiset muikut. Pizza on täällä ihan jees, samaa tasoa Kotipizzan tekeleiden kanssa ja hintatasoltaan pizza lienee ainoa, mitä kannattaa tilata, noin muuten hinnat ovat melko kovia tasoon nähden. Toisaalta lomallahan täällä ollaan jne.

image

Sisustus on samanlainen kuin ennenkin, eli vanhoista, käsin hinkatuista hirsistä rakennettu talo mutta kuitenkin lähivuosina remontoitu parempaan kuntoon. Kivana lisänä mestan seinää koristi Uniikin keikkamainos, hauskaa että ehtii tännekin esiintymään. Pihalle oli myös ilmestynyt Reisjärven harrastelijateatterin lava. Asiakaspalvelu on rauhallista ja ystävällistä. Kasvissyöjälle löytyy pizzaa. Lasten kanssa täällä on helppo käydä, yleensä ei muita asiakkaita ole, joten ei myöskään ketään häiritä ja tilaa on hyvin vaikka minkäkokoiselle seurueelle.

image

 

image

image

URL http://kartanohotellisaari.fi/
Puhelin 050-5503577
Osoite Susisaarentie 12-14, Reisjärvi

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.