Aseman Wursti

image

Back to basics. Makkaraperunat. Mitä tästä nyt oikein sanoisi? Steissillä sijaitseva snägäri tarjoilee hodareita (3,50e), makkaroita (2-3e) ja aterioita (limu kuuluu kaikkiin) kuten: Tuhdit eväät eli grillimakkara ranuilla (6,50e), Aseman klassikko eli hodari ranuilla (6,90e), Möttönen & kumppanit eli lihis makkaralla (7,90e) ja Currywurst eli paistettua makkaraa currykastikkeella ja ranuilla (7,90e). Tilaus ja maksu hoidetaan tiskille, josta löytyy myös (muoviset) aseet ja rensselit.

Paistetut makkaran siipaleet menettelivät ja onneksi se currykastike oli ihan semimaukasta. Osa ranuista oli jopa aavistuksen rapsakoita, mutta muuten nämä eivät kyllä olleet mitään ihan hehkeitä. Päälle (pyynnöstä, ainahan näissä pitää ottaa kaikki mausteet) tursotetut ketsuppi ja sinappi eivät olleet parhaimmasta päästä, mutta menihän tämä. Kokis oli ihan hyvää ja annos oli onneksi melko pieni, joten ei jäänyt mitenkään erityisen raskas olo. Kännissähän sitä pitäisi olla, että osaisi arvostaa tätä, mutta tällä kertaa tämä meni nyt tällaisena pikalounaana matkalla Lepuskin laitumille.

image

Sisustus on käytännönläheinen ja melko siisti. Isot ikkunat avautuvat niin steissin pihalle, kuin myös sisähalliin ja ihmeteltäväähän täältä ei puutu, oli yö tai päivä. Asiakaspalvelu oli nopeaa ja asiallista. Kasvissyöjälle on olutta? Listalla ei vaikuttaisi olevan mitään tarjolla, ehkä se ei haittaa? Lasten kanssa en tulisi. Mutta tulipahan käytyä, ei tämä snägäreistä mitenkään huonoimmasta päästä ollut mutta ei tämä kyllä lounasmestana oikein mene.

URL Aseman Wursti
Puhelin 040-8622980
Osoite Rautatieasema, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.