Wok Up

20140612-124433-45873805.jpg

Random-viikon seuraava saalis. Forumin yläkerrasta löytyy Wok up, josta saa wokattuja asioita omilla valinnoillaan, vrt. mongolialainen grilli. Tällä kertaa oli (taas) kiire, joten paikka valikoitui nyt sillä kriteerillä. Tiskille ja tilausta vetämään. Seinässä lukee, että thai-viikot menossa ja tulisena vaihtoehtona olisi punainen curry -kastike, sellaista siis kasvisten ja katkaravun kanssa (10,90e). Tiskiltä tuli mukaan päristin, joka kertoo kun annos on haettavissa.

Annos tuli nopeasti ja sitä saa vielä modata mm. pähkinöillä, korianteri-periljalla, chilillä yms.

Wokki oli oikein hyvä, ehkä tähän olisi kuitenkin kannattanut ottaa riisi mukaan, koska nyt annos ui kastikkeessa. Oma valinta, oma vika. Maut ovat raikkaat ja kasvikset vielä hieman rapsakoita. Kastikkesta löytyy jopa hieman tulisuuttakin, sekä kookosmaidon tuomaa pyöreyttä.

Kasvissyöjille listalta löytyy käytännössä kimchi(!) dumplingeja, joita olen joskus aiemmin kokeillut. Se annos oli ihan jees, mutta ei kovin runsas. En lähtisi tätä kuitenkaan yhden ainoan annoksen takia luonnehtimaan kasvisruokapaikaksi. Lasten kanssa olen syönyt Ison Omenan vastaavassa, eli ruuan puolesta kyllä, mutta korkeat baaripöydät ja -jakkarat saattavat aiheuttaa vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Ympäristö on sitä mitä se on, eli food garden ostoskeskuksen ruuhkassa ja ahtailla asiakaspaikoilla. Kohtuu uusi kuitenkin, eli myös perussiisti.

URL www.raflaamo.fi/en/wok-up
Puhelin 010-7664413
Osoite Mannerheimintie 20, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.