Farouge

HUOM! Ravintola on suljettu!

Sisään astuessa tullaan vastaan, hymy huulella ja toivotetaan tervetulleeksi ja otetaan takki joka laitetaan naulakkoon. Ihan aito ravintola siis!

Tilaus pöydässä alkoi listaan tutustumisella, joka yllättäen oli eri kuin webissä. Mutta ilahduttavasti tarjoilija antoi hetken pähkäilyn jälkeen suosituksen: chilikana (10e). Heti tlauksen jälkeen tuli eteen lautanen jolla vihreä salaatti pavuilla ja herkullisella kastikkeella, (hyvää) hummusta ja leipä.

Pääruoka saapui jo ennen salaatin loppumista, eli rivakkaa toimintaa kaikkn puolin. Annos oli kivan näköinen, riisiä, kana-papu-kastiketta ja lämmitettyjä vihanneksia. Lautanen oli myös lämmitetty, mista plussaa. Annos oli maukas ja kookas, vaikkakin jotenkin olisin ehkä jonkun tahnan tms kaivannut sivuun.

Paikka on siisti ja tyylikäs, tänne voi tuoda vaativammankin kaverin. Kasvissyöjille näytti listalla olevan muutamia vaihtoehtoja ja webin vanhemmalla listallakin niitä oli joka päivälle tarjolla.

Lasten kanssa saattaa tulla pieniä haasteita koska paikka on melko täynnä asiakaspaikkoja ja osa paikoista on (portaiden päässä) yläkerrassa. Tosin palvelun ja ruuan laadun puolesta tänne pikku vesseleitä toisi ihan mielellään.

URL farouge.fi
Puhelin 09-6123455
Osoite Yrjönkatu 6, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.