Tulips

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/10/16

HUOM! Ravintola on suljettu.

Lähdin soitellen sotaan ja ampaisin muutaman PokéStopin kautta Lapinlahden Puistikkoa kohti, jotta pääsisin vihdoinkin käymään E.K. Fast Food -raflassa, mutta ei. Ei se ollut taaskaan auki, ei edes klo 11 aikaan (pitäisi aueta 10:30), ei vaikka ovessa oli kyltti, että oli eilen kiinni (mutta ei mitään tästä päivästä). Ei vaikka sisällä oli kaveri hääräämässä ja koputin oveen. Vaikein rafla ikinä. Pitää yrittää joku päivä vaikka klo 12 aikoihin, jos olisi silloin lopultakin auki.

Meze salad buffet on offer at this small mid-eastern café.

For similar kind of food, go to Levant, Istanbul Grilli or Pasha’s.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/10/16

Mutta ei se haittaa, käppäilin siitä sitten muutaman sata metriä (+ Dowzer ja yksi karkuun päässyt Pidgeotto) Lönkalle ja huomasin siellä Café Tulips -kahvilan. Kyltti mainosti salaattibuffaa (8e) ja avoin ovi houkutti niin, että rynnin sisälle.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/10/16

Tänään salaattibaari sisälsi: Punajuurta, perunasalaattia, aurinkokuivattua tomaattia, marinoituja oliiveja, porkkanaraastetta, niitä pikkelöityjä kasviksia (pepperonichilejä, kaalia, kurkkua yms) mitä on aina näissä lähi-itä-henkisissä salaattibuffissa, paahdettua paprikaa, vesimelonia, jogurtti-valkosipulikastiketta sattumilla (ei hajua), jäävuorisalaattia, tomaatti-kurkku-punasipuli-yrttisötkötystä, useampia salaattikastikkeita ja jotain yrtti-feta(?)levitettä sekä margista leiville (crostini, paahtoleipä, ruisleipä ja sämpylöitä).

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/10/16

Juomaksi oli vettä ja mehua (täällä on ilmeisesti aamiaista). Loppuun on kahvi/tee. Tilaus ja maksu hoidetaan tullessa kassalle. Aseet yms löytyvät buffasta, kassan vierestä. Pöydillä on päivän lehdet. Tarjolla on toki kaikenlaista muutakin kahvilahenkistä juttua, kuten täytettyjä sämpylöitä ja näytti olevan makeita lähi-itä-vaikutteisia herkkujakin.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/10/16

Salaatti oli ihan ok, tuoreita komponentteja ja vähän ehkä näkyi joissain (jogurttikastike ja oliivit) enemmän käden jälki kuin joissakin tällaisissa. Oliivit olivat hyviä, se kasvissötkötys oli hyvä salaattipohjan päällä ja uunituoreet (kaupan) sämpylöille oli mukava kasata lautaselta juttuja.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/10/16

Kohokohta oli se melko valkosipulinen jogurttikastike, tätä kävin hakemassa lisääkin ja vedin sitä sitten sämpylöiden kanssa. Ihan hyvä ja kevyt lounas, tosin aika samaa settiä kuin esim. Istanbul Grillin tai Kampin Pippurin vastaavissa meze-henkisissä salaattibaareissa, mutta ilman lämmintä ruokaa tai sitä herkullista, itse tehtyä leipää.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/10/16

Sisustus on hauskan persoonallinen ja kovin koristeellinen. Kahvilan kalusteiden yksityiskohtien tutkiminen jaksoi viihdyttää ja ikkunapaikalta pääsi ihmettelemään myös Lönkan vilskettä, joka tosin on pääasiassa ohi ajavia autoja.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/10/16

Asiakaspalvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Kasvissyöjälle oli se salaattibuffetti, mitään eläinperäistähän tässä ei (ilmeisesti) ollut. Lasten kanssa tuskin tulisi käytyä, vaikka periaatteessa voisi tietty jonkun sämpylän käydä heittämässä, tilaa sinänsä kyllä oli.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/10/16

Ps. Pokésaldo: 5 PokéStoppia, Venonat, Drowzee (näitä on ihan tolkuttomasti joka nurkalla) sekä Seel (sä oot söpö).

URL N/A
Puhelin N/A
Osoite Lönnrotinkatu 14, Helsinki

2 thoughts on “Tulips”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.