Il Siciliano

Tortellineja chorizokastikkeella ja juustotäytteellä, Il Siciliano tarjoaa lähes poikkeuksetta maukasta ruokaa. Tosin itse suosin pastoja täällä, jos nyt ei pelkästään niiden korkean laadun takia, niin myös siksi, että pizzat ja salaatit täällä eivät ole koskaan olleet mitenkään erityistä. Cannelonit ovat olleet hyviä, mutta annos on turhan raskas lounaaksi.

Alkuun salaattia ja leipää, salaattibaarista jäänyt mieleen erityisesti pikkelöidyt sipulit. Tosin tämä nyt ei sinänsä eroa perus nepalilaisesta siltä osin, satun nyt vain pitämään pikkelöidyistä sipuleista 😉

Palvelu on nopeaa ja ystävällistä, tilaus ja maksu suoritetaan kassalle tullessa. Sisustus on aika perinteinen italialainen ravintola kohtaa kahvilan meiningillä.

Kasvisruokaa täältä löytyy lähes aina ja jos ei löydy lounasmenulta, niin aina voi ottaa a la cartelta, jossa on aivan mahtavia (tosin ei välttämättä kevyitä) pastoja kasviskastikkeella.

URL www.ilsiciliano.fi
Puhelin 09-637200
Osoite Aleksanterinkatu 36, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.