Baker’s

Tälle viikolla valikoitui teemaksi buffetit, ensimmäisenä vuorossa (Old Ma) Baker’s. Stadissa oli meneillään joku 10e viikko, joten täällä oli se perusbuffa tuolla hinnalla tarjolla (ja näemmä onkin ihan normihinta nykyään). Tuo koko kampanja oli jotenkin erikoinen kun monet ravintolat mitkä normaalisti tarjoavat 9,xxe hintaan tavaraa, niin nyt tarjosivat pyöreällä kympillä. Mutta kuitenkin, tilaus ja maksu tiskille jonka jälkeen takki pöytään. Tosin pöytää piti vaihtaa, kun menin ensin istumaan buffetin “alle” ja lämpölamput olivat melkoisen lämpimiä.

Buffetissa oli tarjolla ylikypsää häränrintaa punaviinikastikkeessa, uunikasviksia, lohikeittoa ohrasuurusteella ja suppeahko salaatti. Lohikeitto oli ihan jees, muuten tässä ei ollut mitään kovin ihmeellistä.

Nii-in perus kotiruokabuffa että.. Mutta ehkä kuitenkin hieman pirteämmällä menolla kuin joskus muutama vuosi sitten. Ehkä omistajanvaihdos terävöitti toimintaa?

Sisustus täällä on edelleen aika raskas ja sieluton. Palvelu nopeaa ja asiallista. Tiskiltä saattaa löytyä myös päivän lehti.

Kasvissyöjille en lähtisi suosittelemaan, ehkä en lapsellisillekaan. Osittain siksi, että ruokailu tapahtuu yläkerrassa ja osittain siksi, että tämä on vähän liian baarimainen ympäristö sitten kuitenkin.

URL www.ravintolabakers.com
Puhelin 020-7701440
Osoite Mannerheimintie 12, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.