Verde

image

Kauniit ilmat jatkuvat ja niin jatkuu myös kiireet, joten valitsin jonkun läheisen ravintolan ja sain jopa kollegan mukaan koestamaan steissin Holiday Inn:in ravintolaa. Tämä oli jotenkin jäänyt huomioimatta itseltä, kun se on toisessa kerroksessa ja yleensä kun tästä menee ohi, niin menee kauhealla tohinalla. Kyseessä on siis hotelliketjun ravintola ja se näkyi myös tarjoomassa, jossa oli mm. keitettyjä kananmunia aamiaiselta jne. Paikka tarjoaa buffaa (10,50e tai 9,20e jos on Pins tai K-Plussa), johon kuuluu soppa, salaatti, lämmin ruoka ja jälkkäri kahvin kera. Tänään oli tarjolla: Tomaattikeitto, Lohimestarin pihvejä ja tsatsikia, Porsaan ulkofilettä ja timjamikastiketta, kermaperunoita ja suklaamoussea. Salaattibaarissa oli: Jääsalaattia, tomaattia, kurkkua, punaista paprikaa, hillosipuleita, jalopenoviipaleita, pasta-kinkkusalaattia, sienisalaattia (blech), punajuurisötkötystä (blech), raejuustoa, fetajuustoa, (värjättyjä) mustia oliiveja, tonnikalaa ja niitä kananmunia. Leivissä löytyi jotain tummaa leipää, vaaleita sämpylöitä sekä croissantteja, mutta levitteitä en löytänyt. Vesikannu löytyy pöydästä lasien kanssa. Tilaus ja maksu hoidetaan tiskille.

image

Tomaattisoppa oli vetisen makuinen, melko huono aloitus. Salaattibaari oli runsas mutta hyvin tavanomainen, perus kaupan purkkikamaa laareissa, tosin kaikki oli ihan tuoretta. Tästä sai ihan ok salaatin kasattua ja kiva, että oli edes jonkinlaisia lappuja kertomassa mitä on tarjolla. Vaalea sämpylä oli ihan pullaa ja kypsyys oli jäänyt hieman ali. Nämä vaikuttivat hieman niiltä kaupan esipaistetuilta sämpylöiltä eli ei mitään ihan hehkeintä tarjoomaa. Lämmin ruoka oli ihan hyvä, kermaperunat maistuivat molempien pääruokien kanssa ja tsatsiki maistui sopivan valkosipuliselle. Possu oli maukasta ja mehukasta, buffetista huolimatta ei ollut mennyt kuivakkaaksi. Tumma timjamikastike komppasi possua hyvin ja nämä toimivat yhteen perunoiden kanssa. Se lohimurekepihvi oli ihan ok, vaikkakin mieluummin syön lohta ihan sellaisenaan. Tsatsikin ja perunoiden kanssa tämä oli kuitenkin kohtuullinen suoritus. Loppuun napattu suklaamousse oli sekin kelvollista ja toimi kivasti kahvin kanssa. Tämä oli ihan hyvä linjastomallinen lounasbuffa, mutta kuitenkin aika perussettiä.

image

Sisustus on hyvin normaali, siisti hotellin ravintolan oloinen. Ei mitään yllätyksiä, tosin ulkoterassi Elielin aukiolle on hauska, vaikkakin siihen laitettu verkko (varmaankin lintujen takia?) vähän hämää. Asiakaspalvelu oli nopeaa ja ystävällistä, tyhjät astiat hoidettiin nopeasti pois pöydistä. Kasvissyöjälle oli sitä soppaa ja salaattia, tosin näitä ei kaiketi saanut erikseen, eli vähän heikonlainen tarjonta. Lasten kanssa voisi teoriassa tulla, alakerrassa on leikkipaikka (tosin siihen ei ole näköyhteyttä), lasten lista löytyy ja siihen ehkä mahdollisesti kuuluu jotain askartelusysteemeitä (ainakin näin webska antoi ymmärtää). En minä ehkä kuitenkaan ensiksi tänne tulisi lasten kanssa.

image

image

URL Verde
Puhelin 09-54255000
Osoite Elielinaukio 5, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.