Classic Pizza

image

Perjantaipizza kutsui puoleensa kun keskustaa pidemmällekään ei kannattanut yrittää liikennepoliittisista syistä. Stockmannilla sijaitseva Classic Pizza oli sopivan matkan päässä pikaiselle lounaalle. Paikka tarjoaa pizzaa (14e – 14,50e tai 16,50e omavalinta) ja salaattia (13,50e) joita en nyt ala tähän sen enempää listaamaan (tyhjentävä ruokalista löytyy heidän sivuiltaan täältä), mutta toteanpa vain että kyseessä on sanallisia variaatioita normipizzoista. Itselle valikoitui Hamanos eli kinkku-ananas-sinihome, jossa se “erilaisuus” näyttäytyi “palvikinkku” sanana. Tilaus ja maksu hoidetaan pöydässä, eli palvelutaso on hieman korkeampi kuin peruslättyjä myyvässä mestassa.

image

Pizza saapuikin verrattain nopeasti eteeni ja oli oikein hyvännäköinen ilmestys. Aineksia oli juuri sopivasti rapsakan kuoren päällä ja kaikki maistui oikein hyvältä. Pizzataikina on selvästi hallussa, koska pohja ja reunat olivat oikein mainioita. Sinihomejuusto olisi saanut olla hieman ärhäkämpää omaan makuun eikä se palvikaan siitä kinkusta mitenkään suuresti erottunut. Pizza oli siis ihan hyvä, mutta kyllä tähän hintatasoon saisi olla erittäin hyvä, varsinkin kuin Da Vinci, Leonardo ja Skiffer ovat tässä lähistöllä tarjoamassa halvemmalla omasta mielestäni parempia pizzoja. Aika lokaatiopainotteisiahan nämä Classic Pizzat tuntuvat olevan ja kieltämättä tämä “ravintola kaupassa” juttu toimii ihan hyvin konseptina. Ja oli tämä nyt selkeästi parempi kuin esim. Putte’s tai Pizzarium.

image

Sisustus on kauppakeskushenkisesti tuunattu faux-italialainen, stockphototauluineen. Mutta siis ihan siisti ja toimiva, eikä liian ruuhkainen asiakaspaikkojen osalta. Asiakaspalvelu olikin sitten iloisen ystävällistä ja erittäin ripeää, tämä toimi oikein hyvin, kiitos siitä. Kasvissyöjälle oli yksi pizzavaihtoehto, sekä toki se Idiootto (omavalinta hieman kyseenalaisella nimellä). Lasten kanssa täällä saattaisi piipahtaa ostosten yhteydessä ja jossain kauppakeskuksessa näin on tapahtunutkin.

URL www.classicpizza.fi
Puhelin 09-1213838
Osoite Aleksanterinkatu 52, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.