E.K. Fast Food

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/12/16

Vih-doin-kin (now playing: Final Countdown)! Vilpoinen keli tai orastava (vai väistyvä? kehittyvä?) flunssa ei estänyt minua etenemästä kohti tätä pientä kiskaa, johon en ole monien yritysten jälkeenkään päässyt sisälle. Mutta tällä kertaa onni suosi rohkeaa (ja olin muista syistä johtuen paljon myöhemmin liikkeellä). Mesta on siis Eerikinkadun ja Albertinkadun kulmassa ja on suurinpiirtein samankokoinen kuin Tanskalainen Voileipä tai Tam Tam.

A small hole-in-the-wall offering ok Chinese take-away food and the usual Finnish fast food kiosk fare. The place has a few seats available, but is more suited for taking the inexpensive food with you.

Other oriental restaurants in the vicinity are Fuku, Sumo and Nanking.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/12/16

Paikka tarjoaa itämaista ruokaa sekä suomalaista grilliruokaa. Kastikkeet on hinnoiteltu proteiinin mukaan, tarjolla on kanaa (7,50e), härkää (8,50e) sekä tofua (6,90e). Kastikkeina on niitä normaaleita, eli: Peking, mustapapu, sipuli, curry, satay, kung po ja niin edelleen (katso tarkempia tietoja kuvista). Annoksiin näemmä kuuluu myös riisi. Limuja (kokis, sprite ja fanta) voi ostaa lasillisen (1e) aterian kylkeen, vesi kuuluu diiliin.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/12/16

Tilaus ja maksu hoidetaan tullessa kassalle. Aseita löytyy joko metallisia, jos syö mestoilla, tai sitten muovisia, jos ottaa mukaan (joka vaikutti olevan primääri tapa asioida). Itselle valikoitui erikseen mainostettu kana punaisella currykastikkeella. Päivän vanhoja lehtiä löytyi tiskiltä.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/12/16

Annos tuli kohtuuvikkelään, tämä tehtiin à la minute, joten sen verran kesti, kun paistoi misatut setit. Kastikkeen mukaan tuli kulhollinen riisiä ja lautanen. Riisi oli ihan hyvin keitettyä lyhyttä riisiä, joka pysyi kuohkeana annoksen loppuun saakka.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/12/16

Itse kastike oli maukasta ja mukana tulleet punaiset chilit toivat kivasti potkua mukanaan. Kana oli murisevan mehukasta ja koko setti oli mielestäni oikein hyvä esitys tällaisesta edukkaasta kiinalaisesta annoksesta. Toki purkkivihanneksiahan tässä käytetään, mutta sipulit ja pavut olivat napakoita ja komponentteja oli sopivasti.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/12/16

Tähän täyteläiseen kastikkeeseen ei missään vaiheessa kyllästynyt, vaan vetelin onnellisena loppuun saakka vaikka olikin runsaan kokoinen. Edullinen ja täyttävä lounas nopealla toimituksella.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/12/16

Sisustus on karun funktionaalinen ja hieman rapistunut. Kyllähän tässä söi, kohtuullisen mukava baarijakkara ja vilkasliikenteinen katu ikkunan takana auttoivat asiaa, mutta kun siinä hienoisessa rasvan käryssä lueskelee päivän vanhoja uutisia Trumpista, niin on niitä parempiakin rafloja tullut vastaan. Mutta selvästikään tätä tilaa ei olekaan tarkoitettu oleskeluun, vaan annosten mukaan hakemiseen ja ehkä yölliseen snägärireissuun. Ja siihen tämä on ihan toimiva setti.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/12/16

Asiakaspalvelu oli nopeaa ja asiallista. Kasvissyöjälle oli niitä tofu-annoksia, jotka olivat yllättävän halpoja, ottaen huomioon melko keskeisen sijainnin. Lasten kanssa en todellakaan tulisi syömään, mutta himaan voisin ottaakin.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/12/16

Ps. PokéSaldo: Abra (5km muna) ja pari PokéStoppia.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/12/16

Pps. Entisen A21 Dining (ja sitäkin aikaisemman George-ravintolan, joka on ensimmäinen Michelin tähden saanut ravintola, jossa olen käynyt syömässä) raflan tilalle on tulossa joku Fig-ravintola! Meni listalle, toivottavasti aukeaa kohta.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/11/16

Ppps. Oli pakko käydä fiilistelemässä Stockan (vai Stokkan?) Hulluilla Päivillä (kuva eilen illalta) ja onhan se meno feraalia. Jotenkin tuo irtokarkkien aiheuttama metrien jono kosmetiikkaosaston kalliiden hajuvesien vieressä toi sellaisen mielenkiintoisen näkymän tähän ostoshärdelliin.

URL eat.fi/fi/helsinki/eerikinkulma
Puhelin N / A
Osoite Eerikinkatu 28, Helsinki

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.