Chilli

image

HUOM! Kyseinen Chilli on suljettu, mutta muita löytyy vielä muualta Helsingistä.

Ravintola toimii taas Chilli-nimellä, lyhyen Cacik-ravintolan vierailun jälkeen.

Tänään oli sitten vuorossa hammaslääkäri, joten oli taas vaihteeksi kiire ja piti vetäistä jotain nopeasti, että pääsee sorvin ääreen nopeasti. Eilinen pannini ei kuitenkaan ollut hyvä vaihtoehto pitkän duunipäivän ravinnoksi, joten suuntasin Steissin Chilliin vetäisemään kebab-aterian. Paikka on siis ihan niin peruskebabpikaruokala kuin olla ja voi. Kebabia ranuilla (8,50e), iskenderit (8,50e) jne jne. Saa täältä muutakin, mutta jos haluaa muuta, niin kannattaa mennä muualle. Itselle valikoitui kebab-ateria (9,60e muistaakseni) eli pitakebab, ranut ja iso limu. Kebabin saa mietona tai tulisena (arvaa kumman valitsin) ja valkosipulikastikkeella. Tilaus ja maksu hoidetaan tiskille.

Annos tuli nopeasti pöytään, kuten ravintolan luonteeseen sopiikin. Pikaruokasettihän tämä oli, ei siinä mitään. Ranut olivat semiok, ketsuppi olisi saanut olla parempaa, nyt oli joku vetinen suomalainen halpismerkki. Kebabin pitaleipä oli ohutta ja teollisen makuista, salaatti oli jotenkin rasvaisen oloista, mutta mitään kastiketta en silti maistanut. Liha menetteli, kastike ei mielestäni ollut tulista ja valkosipulikastikekin oli hyvin pliisua. Mättöruokaa joka olisi kaivannut humalatilan.

image

Sisustus oli linjassa ruoan kanssa, tosin ne lamput olivat mielestäni ihan kivat ainakin verrattuna muuhun kalustukseen. Asematunnelissahan tässä ollaan, joten ympäristö on mitä on. Ainakin on värikästä ihmisvirtaa ihmeteltävänä, mutta sen verran voisi nähdä vaivaa, että puoliksi ikkunoista revityt, edellisen ravintolan teipit poistettaisiin kokonaan. Asiakaspalvelu oli nopeaa ja innotonta. Kasvissyöjälle on falafelia, mutta älä nyt tänne mene. Lastenkaan kanssa.

URL http://www.chilli.fi/
Puhelin 09-2782094
Osoite Kaivokadun Asematunneli, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.