Stockmann Deli

image

Picnic Espan puistossa oli tämän päivän yllätysehdotus ja mentiin kollegoiden kanssa Stockmannin Deliin nappaamaan jotain hauskaa mukaan. Pakatut kolmioleivät jäivät hyllyyn ja jotenkin ne salaatit eivät napanneet kauheasti, joten mukaan osui tiskiltä Oliivileipä chevrellä (5,90e muistaakseni) sekä Pepsi Max (2,50e tms). Täällä on siis salaatteja (7-10e) ja joitain lämmitystäkin kaipaavia ruokia (kympin reunoilla). Tilaus ja maksu hoidetaan tiskille.

image

Leipä oli ihan ok ja kuorikin rapsakka pienen pariloinnin jälkeen. Lämmitetty chevre pelasi hyvin ja kasvikset komppasivat kivasti. Oli tämä snadisti parempi kuin Gran Delicaton leipä. Pepsi Max toimi myös ihan hyvin.

Sisustus on hyvin vihertävä, luonnonmukainen ja avaran valoisa. Alepan muovipussi (tyyli ennen kaikkea) istuinalustana oli ihan kiva. Pisteet isosta ihmisvilinästä, jota oli kiva seurata samalla kun turisi muiden kanssa. Asiakaspalvelu oli nopeaa ja asiallista. Kasvissyöjälle täällä oli kaikenlaista, kuten esim. se leipä minkä söin (olihan siinä tietty juustoa). Lasten kanssa täältä on useampaan otteeseen napattu jotain, eli toimii ihan kuten joku kahvila tms.

URL https://www.facebook.com/pages/Stockmann-Deli/116722485051889
Puhelin 09-1211
Osoite Aleksanterinkatu 52, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.