Lidl

Voi sitä säädön ja häröilyn määrää, kun piti lounasta yrittää johonkin kohtaan ängetä. Kävin kuitenkin kaiken keskellä tsekkaamassa, että olisiko Kampin torin nurkalle tullut jo joku rafla entisen Oma ravintola/Vivo’s/We <3 Pasta/Maximum Test -kebappilan tilalle ja olihan sinne. Mutta sehän olikin Espresso House, joten jatkoin matkaa Sähkötalon uumeniin, Blancco pizzerian viereen. Vaikka kuinka yritin vakuutella itselleni, niin ei vaan kyennyt taipumaan pizzan ääreen, ei sitten millään.

Boltsi hukassa pyörin ympyrää, josta tulikin Anttila mieleen ja suuntasin Graniittitalon Anttilan tilalle ilmestyneeseen Lidliin, joka tarjoaa uutuutena(?) lämpimiä ruokia mukaan otettavaksi. Skannailin hetken listaa ja sitten kaivoin lapiolla laarista yhden Chili Cheese Burgerin (1,69e) ja repäisin mukaan vähän juotavaa ja Apteekin Salmiakkia. Osasta apteekeistakaan ei saa tätä herkkua yhtä luotettavasti kuin Liiteristä, joten näitä tulee aina silloin tällöin skorattua mukaan hakureissulla.

The German juggernaut of retail offers warm snacks to go at select stores in Finland. The chili cheese burger I had was ok, with a slight chili kick, but overall did not fare up to McDonald’s et al.

For more quick lunches that you can get at a store, go to Stockmann Meals or Stockmann Deli.

Toimistopöydän ääressä nautittu burger ei ollut mikään ihan ihmeellinen kokemus, varsinkin kun pohja oli jo snadisti kovettunut hieman liian pitkästä lämmityksestä. Pihvi menetteli, samaa tasoa kuin muissa pikaruokabursissa.

Sula juustomassa tursui sämpylän välistä niin innokkaasti, että meni vähän rinnuksillekin (prkl), mutta noin muuten juusto oli tosi geneerisen oloista. Se chili tosin potki odotettua enemmän ja toi tähän sellaisen kivan lisätwistin, jääden kuitenkin ainoaksi valopilkuksi muuten melko latteassa hampparissa.

Lemon&lime BCAA-energiajuoma oli ook, jälkkäriksi vetäistyt salmiakit maistuu aina. Kyllä tosta tällaisen pikalounaan voi napata mukaan, mutta ottaen huomioon esim. mäkkärin juustohampparin (1e / 4,60e ateriana), niin kyllä tämä jää kakkoseksi, kapsaiinista huolimatta.

Sisustuksesta en lähde tarinoimaan sen enempää, kamat ostettu laatikkokaupasta ja vedetty sähköpöydän ääressä, ’nuff said. Asiakaspalvelu oli nopeaa, kuten näissä yleensäkin. Vähän jäi sellainen kaukokaipuu vanhan Anttilan ale-cd-laareja kohtaan, josta tuli kauan (kauan kauan) sitten kaivettua melkoisia löytöjä. Tosin eipä siellä juurikaan tullut enää viime vuosikymmenellä käytyä.

Ps. Täytyypä joskus hoitaa alta pois muutkin kauppaketjut, Diana-puiston K-Marketissa ainakin on pitänyt jo useampaan otteeseen käydä nykäisemässä salaatti naamariin vanhojen aikojen muistoksi. Asematunnelin S-Market ymmärtääkseni tarjoaa kanssa jotain suoraan vedettävää murkinaa.

URL www.lidl.fi
Puhelin 0800-05435
Osoite Jaakonkatu 3, Helsinki

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.