Subway

image

Kesälomalla tuli ihmeteltyä Tieto- ja pelikonemuseota pojan kanssa Verkkokauppa-vierailun yhteydessä ja siinä samalla käytiin Subbarissa pikaisella lounaalla kun oltiin matkalla Korkeen seikkailupuistoon (oli muuten tosi hyvä!). Subwayhan on kaikkien tuntema maailmanlaajuinen ketju, joka on tuonut oman versionsa jenkkimallisen delikaupan leipäkokemuksesta kaikkien kokeiltavaksi. Mesta tarjoaa patonkeja (3,90e – 5,90e puolikkaasta ja +3e kokonaisesta patongista), salaatteja (hinnat taisivat olla samaa settiä) ja “aterioita” (taisi olla +3e) eli päätuote + juoma + keksi/perunalastupussi/jogurtti. Otettiin grillattu kananrinta ja steak’n’cheese puolikkaina sekä keksi (pojalle) ja jogurtti (minulle). Tilaus ja maksu hoidetaan tiskille, jossa omilla valinnoilla ohjataan patongin kasausta. Jostain syystä tuo valintojen tekeminen ja annoksen kasaamisen pälyily on itselle ainakin ihan mieluisaa touhua.

image

Ruoka saapui pöytään itse kannettuna ja oli sellaista kuin se aina on, eli täyteen ahdettu patonki paperikääreessä. On nämä ihan ok ruokaa, käytännössä hampurilaisen korvikkeita, mutta helpommin syötävissä kuin esim. se Arnoldsin bageli. Hyvää näissä on sitä burgeria vastaan tarkastellessa juurikin noi omat valinnat, eli saa helposti dropattua ne asiat mistä ei ole niin innostunut (tuore kurkku ei jostain syystä tässä kokonaisuudessa toimi itselle ollenkaan). Mutta ei tämä mitään kovin ihmeellistä kyllä ole, pikaruokaa tuoreilla täytteillä.

image

Sisustus on aika karun funktionaalinen, eli sisällä yksinkertaiset pöydät ja tuolit, muutama geneerinen taulu seinällä ja ulkona “ruotsin”laivojen täyttämä satama-alue. Tässä on selvästi hiottu konsepti nopeaan ruokailuun ja sisustuksen osalta täytyy kyllä antaa propsin mäkkärille, kun jaksavat sentään jonkun verran panostaa ravintoloiden ulkoasuunkin. Asiakaspalvelu oli nopeaa ja asiallista. Kasvissyöjälle löytyy vegepihvi-vaihtoehto tai sitten ihan vaan tuoreita kasviksia sisältävä patonki. Pojan kanssa oli ihan ok asioida, hän tykkää näistä patongeista.

URL www.subway.fi/
Puhelin 020-7969780
Osoite Tyynenmerenkatu 11, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.