Mood

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/24/16

HUOM! Ravintola lienee suljettu.

Koska loppuviikosta mahdollisesti sataa ja tänään ei, niin päätin käydä nyt jossain mikä ei olisi niin hauskaa sateella. Paikaksi valikoitui varovaisesti Sri Nakhon ja lähdinkin sitten kympin sporalla hinkuttamaan kohti Ullanlinnan kauniita katuja. Mutta et ikinä arvaa oliko se taas/edelleen kiinni. Et i-k-i-nä. Pitääköhän tätä raflaa sama kaveri kuin E.K. Fast Foodia, kun ei meinaa millään päästä inessiiviin. No joo, syssymmällä sitten (auki ehkä joulukuussa) ja toisaalta harmihan se varmaan heidän kannaltaan on, että pitkittyy avautuminen.

A pretty good phở soup at this stylish café. But do note that the lunch on offer changes every day.

The surrounding area has some excellent restaurants, such as El Rey, Lucha Loco, Maxill, Lungi and Sea Horse. The area is most definitely worth a visit.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/24/16

Tästä sitten luovin takaisin kybän pysäkin vierestä bongattuun Mood kahvilaan, joka lupaili phở-keittoa. Ja joo, tämä on ilmeisesti The Boom Roomin porukoiden, mutta puolustaudun sillä, että se ei ollut absoluuttisen ilmiselvää tullessa sisään (tosin vähän ounastelin siitä Boom-sanasta joka oli katukyltissä) ja myös phở.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/24/16

Mesta tarjoaa ilmeisesti vain yhtä lounasvaihtoehtoa per päivä, tai ainakin niin Facebook-sivut ehkä mahdollisesti implikoivat. Tänään oli siis tarjolla phở (11,50e) ja joskus on jotain muuta, kuten teriyakilohta, tosin Facebookkia päivitellään vähän vaihtelevasti joten jos käyt, niin saatat yllättyä. Tilaus ja maksu hoidetaan tiskillä tullessa ja vedet yms yms löytyvät pöydistä.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/24/16

Soppakulho saapui seminopeasti – nämähän yleensä kasataan tilauksesta – ja oli hyvännäköinen setti. Aloittelin liemellä ja se oli kirkasta ja muikean maukasta. Liha oli snadisti sitkeää, mutta hyvän makuista. Porkkanat olivat sitten taas ylipehmenneitä, mutta onneksi paksoi oli napakkaa. Ja sitä hyvää paksoita olikin sitten tosi reilusti, mutta yrttejä taas ei laisinkaan. Ituja oli myös tuomassa tekstuuria ja nuudeleita oli pohjalla tarpeeksi, mutta ei liikaa. Srirachaa oli kivasti siinä päällä, mutta ei ollenkaan pöydässä (tätä olisi varmaan saanut pyytämällä) eikä soppakulhon viereen tullut normaaleita limeä ja chiliä.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/24/16

Tämä oli ihan hyvä phở, se liemihän tämän tekee, mutta jännästi tämä oli aika tällainen “pika”phở tai miten tätä luonnehtisi. Ehkä johtuen paikan keskittymisestä enemmän siihen kahvilatoimintaan, täällä ei ole fasiliteetteja tms ihan koko setin vetämiseen tai jotain? Pienellä yrittämisellä tämä olisi mielestäni oikein herkullinen setti, mutta olisi ehdottomasti kaivannut ainakin niitä yrttejä, tarkkuutta porkkanoissa ja mureampaa lihaa. Ja ne pöydässä olevat mausteet, joilla saa modailla annosta. Mutta siis ihan jees, mukavan kevyt lounas.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/24/16

Sisustus on linjakkaan tyylikäs ja täällä oli miellyttävä istuskella lounastamassa. Pelkistetyn persoonallisen kalustuksensa puolesta tämä sopisi varmasti pidempiin rupattelutuokioihin kavereiden kanssa.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/24/16

Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja sujuvaa. Kasvisyöjälle taisi olla vaan sitä kahvia. Lasten kanssa en ehkä tulisi, kun ei tiedä mitä on ja sitäkin on vain yksi vaihtoehto joka päivästä riippuen ei välttis sovi. Toki tilaa löytyy jne.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/24/16

Ps. Sporamatkalla oli pakko tsekkaa poket ja löytyihän sieltä sentään yksi Clefairy ja Krabbykin. Mutta reppu on jatkuvasti täynnä, joten ei jaksa keräillä niitä stoppeja ja näin ollen tuon käyttö kokoajan vähenee. Mutta kyllä se vielä maistuu tällaisissa pienissä doseissa.

URL www.moodcoffee.fi
Puhelin 045-2616122
Osoite Tarkk’ampujankatu 4, Helsinki
Mood on 24.8.2016 rated 2.0 of 5

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.