Loiste

“Tenttu”, eli kymppi, eli Tenth Floor. Jos nuo kutittivat nenääsi, niin tervetuloa keski-ikäisten kerhoon, täällä on ihan kiva olla 😀

Lokaatio on erinomainen, sisustus aika persoonaton, mutta riittävän tyylikäs, enemmän toivoisi, että näkymistä ja ylimmästä kerroksesta otettaisiin irti. Ja ehkä se baari keskipisteenä on hieman epäsopiva lounaalla, ymmärrän kuitenkin kun paikkahan on monikäyttöinen, eli illalla kaiketi vieläkin jengi käy täällä tanssimassa, vai?

Tänne kannattaa tulla syömään salaattia ja jos on ihan kauhea nälkä, niin voi ottaa myös keiton viereen, tosin salaattibaarissa ja leipäpöydässä riittää kyllä mille tahansa lounaalle valikoimaa. Olen täällä syönyt myös lautasannoksia ja ne ovat olleet erinomaisia, eli sopii myös pidemmille liikelounaille erittäin hyvin.

Johtuen jatkuvasta suosiosta, kannattaa olla joko ajoissa tai liikkeellä pöytävarauksen kanssa, muuten saattaa jäädä luu käteen. Huomioitavaa myös ulkoterassi joka on tällä hetkellä vallitsevien kesäisten kelien myötä erinomainen vaihtoehto.

URL www.raflaamo.fi/en/helsinki/ravintola-loiste
Puhelin 09-43376315
Osoite Kaivokatu 3, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.