Puro Deli & Café

image

HUOM! Ravintola on suljettu.

Eerikinkadun nuohoaminen jatkui Puro Deli & Cafén merkeissä. Tämä hieman ranskalaisen fiiliksen tuova kahvila tarjoaa lounaaksi salaatteja (12,50e), pasta-annoksia (14,50e), erinäisiä piiraita ja sitten combona päivän keitto + salaatti + quiche (12,50e). Valitsin talon erikoisen, eli sen combon ja tänään se piti sisällään: Salaatti eli rucola, tomaatti, kurkku, jäävuorisalaatti, omenaa, ananasta, ituja, valmis kastike ja (ilmeisen valmiiksi)raastettua parmesaania + artisokka quiche (vaihtoehtona savuporo) + tomaatti-vuohenjuustosoppa. Salaateissa ja pastoissa löytyi lihaisia sekä vegempiä vaihtoehtoja. Tilaus ja maksu (lähtiessä) hoidettiin tiskille, vesi tuotiin pöytään ja kahvi kuului lounaaseen. Päivän lehtiä ei ole, mutta kaikenlaista muuta luettavaa oli kirjahyllyssä.

image

Lähdin liikkeelle sopalla, joka oli oikein muikean makuinen ja rouhean tekstuurin omaava. Tämä oli ihan kiva versio tästä keitosta. Salaatti oli myös hauskan erilainen ja hyvällä kastikkeella tuunattu, idut ja omenat toivat tekstuurivaihtelua salaattisekoitukseen. Ainoastaan se kaupan parmesan”jauhe” hieman häiritsi. Quiche oli ihan hyvän makuinen, mutta rakenne oli vettynyt epämääräiseksi mössöksi. Kokonaisuutena tämä oli ihan hyvä ja kevyt lounas, mutta ehkä hieman tyyriin puoleinen.

image

Sisustus on miellyttävän vaalea ja valoisa, kauniilla kalusteilla ja yksityiskohdilla ryyditettynä. Kevyt, osittain ranskalainen musiikki toimi tässä tilassa aivan erinomaisesti, täällä oli kiva istuskella ja ihmetellä Eerikinkadun vilinää. Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja sujuvaa. Kasvissyöjälle oli kaikenlaista, mutta tosiaan vähän korkeampaan hintaan kuin muissa lähistön ravintoloissa. Lasten kanssa tänne voisi teoriassa tulla, tilaa oli jne, mutta en ehkä silti erikseen lähtisi tänne heidän kanssaan. Kiva ja tunnelmallinen kahvila.

image

URL purodeli.fi
Puhelin 040-7157753
Osoite Eerikinkatu 7, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.