Taivaanranta

20140603-133515-48915046.jpg

HUOM! Ravintola on suljettu.

Taivaanranta: Entisen Spagheterian tiloissa, uudistetussa WTC:n aulassa, avattu Taivaanranta tarjoaa lautasannoksia joihin kuuluu salaattibaari alkuun. Tällä kertaa päivittäin vaihtuvalla listalla oli Porkkana-inkiväärileittoa (9,20e), Fetajuustosalaattia ja minttuvinegrettiä (9,20e), Minuuttipihvi ja kermakastiketta (10e), Paistettua lohta ja remouladekastiketta (19,50e), Grillattua maissikanaa ja porkkana-voikastiketta (19,50e) ja Sipilipiirakkaa, rapeaksi paistettuja sieniä ja aiolia (16,50e). Näiden lisäksi annoksista on kasattu myös suositusmenu/businesslounas jälkiruualla (mustaherukkamousse ja tuoreita marjoja) joka maksaa 29,50e.

Tilaus pöydästä (valitsin suosituksesta minuuttipihvin) ja salaattibaarin kimppuun. Vihreää salaattia (joka otettiin voimamies-pihdeillä, perässä tulleet naiset eivät meinanneet saada otettua salaattia), marinoituja tomaatteja ja kurkkua (siemenet poistetty, hyvä!) sekä marinoituja nuudeleitä (seesamiöljy?) että penne pastaa paprikalla. Perään vielä meloonia (cantaloupe, vesi ja hunaja), kastiketta ja pähkinöitä+siemeniä. Salaatti oli hyvää, leipä olisi voinut olla ryhdikkäämpää, mutta meni sekin.

Pääruuan saapuessa olisi ehtinyt hyvinkin vetää salaatin jos toisenkin, tosin sainpahan nyt yli puolet tästä kirjoitettua. Annos oli hauskannäköinen ja pihvi jauhelihaa, kuten tarjoilija kertoikin. Hassua, että tässäkin annoksessa oli porkkanaa, hyvä raaka-ainehan se toki on. Pihvi (vai lihapulla?) oli ihan hyvä, tosin sisältä sen verran medium–, että rakenne oli hieman purkkamainen. Kemakastike sipulilla oli oikein hyvä ja perunapyre samettinen. Porkkanatkin maistuivat 😉

Palvelu oli ystävällistä ja sujuvaa, vaikkakin annosta joutui hieman odottamaan. Sisustus on uudenkarhea ja tyylikäs, parempi kuin Spaghetteriassa ja sopiva ympäristöönsä. Tänne voi tulla keskustelemaan tärkeämpienkin henkilöiden kanssa.

Kasvisvaihtoehtoja oli mielestäni ihan hyvin listalla ja kyllä tänne mielestäni voisi lasten kanssa tulla myös.

URL www.taivaanranta.com
Puhelin 042-4925310
Osoite Keskuskatu 7, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.