Kingthai

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/25/16

Korphain tilalle olikin pamahtanut uusi thaikkumesta nimeltä Kingthai. Vaikkakin arvostelut eat.fi:ssä eivät juuri hehkuttaneet mestaa, niin pitihän se käydä tsekkaamassa ja thaikku maistuu aina. Piritorin läpi luotsaaminen on kyllä joka kerta yhtä mielenkiintoinen tapahtuma, tällä kertaa kanveesiin oli mennyt joku vanhempi herrasmies jota sitten oli päivystämässä pari valveutunutta kansalaista. Paluumatkalla olikin sitten ambulanssi viemässä pois. Täytyy sanoa että hienoa kun jengi viitsii huolehtia jos jollekin sattuu jotain, ohi ei pidä kävellä vaikka vaikuttaisikin “heikkokuntoiselta”.

Not worth a visit, this thai/sushi buffet was lacking in taste, seasoning and vision.

Located in the immediate vicinity are better places, such as Tuk Tuk, Soul Kitchen and Döner Harju.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/25/16

Korphaista poiketen tämä paikka tarjoaa buffaa (11,90e) salaatilla, sopalla ja sushilla. Tänään oli tarjolla: Massaman kana, chilipossu, chilinauta, currytofu, paistetut kasvikset, paistettu nuudeli sattumilla, riisiä, nigireitä (ebi, sake, tamago, inari), makeja (surimi-kurkku, tamago-kurkku), gari+”wasabi”, salaattibaari (kaaliraastetta, korianteria, tomaattia, kurkkua, oliivi-punasipuli-salaattijuusto, pikkelöityjä kasviksia, porkkana-kaaliraaste-tomaattisalaatti papaijasalaattimausteilla), kevätkääryleitä, makea chilikastike, nam phrik -kastiketta, leipää, appelsiinilohkoja sekä tofu-kookosmaitokeittoa.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/25/16

Tilaus ja maksu hoidetaan tiskille ravintolan takaosassa, aseet ja muut löytyvät pöydistä. Buffa aukeaa jo klo 10, joka olisi hyvä olla webskassa tietona, tosin ne webbisivut ovat hellyttävät, kun lukee “sivu työnalle”. Työnalle <3

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/25/16

Alkupalat olivat melkoinen pettymys, tosin noudattivat jokseenkin Korphain tasoa. Soppa oli laimeaa ja käytännössä maistui haalealle kookosmaidolle. Sushit olivat mitäänsanomattomia, tosin melko tyhjää oli kun saavuin klo 11, täyttyi lohi yms nigireillä jossain vaiheessa, mutta ei tehnyt enää mieli hakea. Salaatit olivat mitä olivat, tosin se hieman papaijasalaatin kaltainen raastesalaatti (mielestäni tässä ei ollut papaijaa vaan kaalia) oli makumaailmaltaan aavistuksen sinne päin missä sen olisi toivonut olevan, mutta silti hyvin kevyen makuista. Ja se kevätkääryle oli täytetty lähes kokonaan riisinuudelilla. Ei tollasta oikein tee mieli vetää, olisi nyt edes vähän jotain muutakin.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/25/16

Pääruoat jatkoivat riman alitusta, possu ja nauta olivat molemmat kuivakkaan oloisia, eikä mausteisuudesta ollut juuri tietoakaan. Toki sillä chilikastikkeella sai vähän ytyä peliin, mutta ei sen sitkeän lehmän jauhaminen mitään juhlaa ollut. Tofu papujen kera oli sekin jäänyt tosi pliisuksi ja tofu olisi kaivannut paistamista tai jotain muuta käsittelyä. Yllättäen se massaman kana oli semiok ja menetteli sen riisin kanssa joka ei onneksi ollut kokkaireista tai kovaa. Ne nuudelit olivat ihan perussettiä.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/25/16

Harmi, että Korphain tilalle tuli tällainen mesta, sen lautasannos sentään oli makoisa. Tämä buffa oli mielestäni selvästi alle kaupungin keskiarvon ja on silti kohtuu hinnakas verrattuna alueen muihin mestoihin. Menkää Tuk Tukiin tai jopa Pinto B’Staurantiin (vaikka ei se ollut omalla käyntikerralla mikään ihmeellinen, selvästi parempi silti kuin tämä).

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/25/16

Sisustus jatkaa samoilla kalustuksilla kuin aikaisempi paikka. Mikäköhän lännen saluuna tässä on joskus ollut kun on kaikenlaista erikoista kamaa seinillä ja jännän näköisiä loosseja. Aika ristiriitaisen oloinen mesta fiilikseltään.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/25/16

Asiakaspalvelu oli nopeaa. Kasvissyöjälle oli tofu-juttuja, mutta menkää tosiaan jonnekin muualle, saatte paremmin rahoillenne vastinetta. Lasten kanssa en vaivautuisi.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/25/16

Ps. Lähi-idästä löytyi Shellder (jei!).

URL www.kingthai.fi
Puhelin 044-9823999
Osoite Helsinginkatu 4, Helsinki

3 thoughts on “Kingthai”

  1. Täällä tuli lomalla käytyä (Tuk Tuk oli täynnä) ja buffa tosiaan oli aika avuton.

    1. Jeba, se oli melko luokaton. Et ole sattumoisin käynyt Unskan Mezamessa? Bongasin sen matkalla Rosteriin ja pitänee ensi viikolla käydä. Oli tullut HKI+n tilalle.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.