Pizzeria Online

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/20/16

Tänään oli pakottava tarve käydä läpi asioita herra JL:n kanssa ja hyvä että kävinkin, auttoi selvittämään ajatuksia. Tämä ajatusten vaihto vaati kuitenkin fyysistä presenssiä ja näin ollen kömmin stogeen ja matkasin kohti Pitskun charmanttia pientä asemarakennusta. Tämä aseman seutu ei vaikuttanut mitenkään erityisen viriililtä, mutta onneksi sentään löytyi yksi lounaspaikka, jossa sai istua kohtuullisen rauhassa.

A below average pizzeria close to the Pitäjänmäki railway station.

For excellent pizza in Helsinki, go to Leonardo or Skiffer, or try a Flammkuchen at Café DaJa.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/20/16

Mielenkiintoisesti nimetty Pizzeria Online (onko tämä nyt sitä virtuaalitodellisuutta mistä kaikki puhuvat, kun ollaan ja syödään pizzaa onlinessa?) on snadi pizzapaikka, jossa lounastarjouksena (8e) vaikutti olevan (ehkä) kaikki pizzat limun ja alkusalaatin kera. Tarjolla on: Pizzoja ne yleisimmät mitä voisit kuvitella, kebabia, falafelia, burgereita, pastaa, dürumeita jne. Otin menun alkupäästä Julian, eli pizzan jossa täytteinä ananas, aurajuusto, katkarapu sekä kinkku. Juomaa tuli tosiaan yksi iso lasi ja salaattibaarista löytyi: Mustia (värjättyjä) oliiveja, jalopeno-viipaleita, marinoitua sipulia, kaalisalaattia (whee!), leipää sekä tomaatti-chilikastiketta.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/20/16

Alkuun heitetty salaatti oli kontekstiin sopiva, mutta aika tällainen kevyt heitto, tosin se kaalisalaatti jälleen kerran miellytti minua. Se chilikastike salaattikastikkeena oli myös vänkä ja marinoidut sipulit toimivat omalla kohdalla myös hyvin. Aavistuksen kuivakkaat leivät omasivat kuitenkin kohtuullisen hyvän sitkon, kuten pizzapaikalta sopii toivoakin. Kiva että oli salaatti alkuun, Pepsi Maxikin maistui hyvältä.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/20/16

Nopeasti saapunut pizza oli normikokoinen ja ladattu täyteen täytteitä. Pohja oli leivän kaltaisesti hieman kuivan oloista, mutta rapsakkaa ja sitkoista, eli ei tämä nyt mitenkään vallan huono ollut. Se juusto tuossa pizzassa oli reagoinut jotenkin erikoisesti kuumuuteen ja muuttunut hieman rakeiseksi tms. Täytteet olivat stanu settiä ja kastike pohjalla oli melko mauton. Onneksi oli oreganoa, mutta käsi hamusi tabascoa, jota ei valitettavasti löytynyt. Tämä oli tällainen vähän keskivertoa heikompi pizza, kyllä tällaisenkin nälkäänsä syö, mutta parempaakin löytyy.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/20/16

Sisustus on aika karu, muoviset pöytäliinat ja joulukoristeet toivat sellaista arkista ankeutta tunnelmaan. Toisaalta kaverin kanssa oli hieno jutella, joten aika nollasumma-pelillä mentiin viihtymisen osalta. Varmaankin toimii paremmin take-away-mestana, rasvan käry oli sitä normitasoa, mitä tällaisissa pikkupaikoissa usein on.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/20/16

Asiakaspalvelu oli nopeaa. Kasvissyöjälle oli falafeleja ja kasvispizzoja, tosin en näiden takia erikseen tänne lähtisi. Lasten kanssa tulisi ehkä mentyä myös johonkin toiseen mestaan.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/20/16

Ps. Se asemarakennus.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/20/16

Pps. Ja nykyisiä, trendikkäitä seinämaalauksia hieman vanhempi peinttaus. Taisi olla Teknoksen tilaus tms.

URL www.pizzeriaonline.fi
Puhelin 09-556556
Osoite Pitäjänmäentie 19, Helsinki

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.