Nood Ramen

Perjantai ja aivan käsittämätön säätöpäivä (ei voi välillä ymmärtää), joten piti hoitaa pikaiset palaverien yms sessioiden välissä. R. tuli mestoille ja kuumeisesti mietin jotain sopivaa kohdetta, kun vähän aikaa sitten lukijavinkin perusteella listalle napsahtanut Nood Ramen tuli mieleen.

Why join the navy when you can be a pirate kutsui siis jälleen puoleensa ja tällä kertaa ei kyseessä ollut enää se mielenkiintoinen Build Your Own Ramen, vaan valmis lounaskuppi, johon tulee joko Ramen tai Donburi valinnaisilla täytteillä. Kävelimme R:n kanssa mestoille käsi kädessä, kylmiä katuja pitkin. Kylläpä onkin aika tiukka tuuli, mutta ei se haittaa, nythän on perjantai (TGIF)!

The Ramen and Donburi at the “Why join the navy when you can be a pirate” bar located in the underbelly of SEK advertising joint was ok, but I feel they lacked that special something.

For more Ramen, be sure to take a gander at Fat Ramen, Bodo and Momotoko.

Eli itämaista meininkiä edelleenkin, mutta nyt joko ramen (8,50e) tai donburi (6,50e) pohjalle ja sitten täytteitä valitsemaan: Savulohta (3e), possua (2,5e), kimchi (1,5e), kananmuna (1,5e), ituja (1e) sekä “sansho” vegejä (1,5e). Tilaus ja maksu hoidetaan tullessa baaritiskille.

R:lle tuli ramen lohella, kaniksella ja sansho-vegeillä, mulle taas donburi possulla, kimchilla ja sansho-vegeillä. Vesipiste löytyy kassan vierestä, jossa on myös aseet ja mausteet (soija, sambal oelekin kaltainen chilisoossi). Numerolappuna toimii hauskasti Duplo-palikka.

Annokset tulivat kohtuu vikkelään ja oma donburi oli kivan värikäs ilmestys. Kimchi oli aika hyvää, ehkä vähän tulisempaa olisi saanut olla, mutta toisaalta R. diggaili tästä tasosta. Riisi oli myös hyvää ja se kuutioitu possu oli rapsakkaa mutta silti vielä mehukkaan maukasta. Sansho-veget käsittivät isoja sienenpalasia (jäi lautaselle), kevätsipulia, paahdettuja kirsikkatomaatteja sekä ehkä jotain muuta mitä en nyt muista.

Nämä olivat nekin jees, sienien kelpaamattomuus johtui vaan omista henkilökohtaisista ongelmista. Tämä oli sellainen semineutraali, hieman geneerinen “itämaista ruokaa”-annos kohtuullisen hyvillä mauilla. Ei mielestäni kuitenkaan sen 12e arvoinen kokemus.

R:n nuudelisoppa oli hienoinen (14,50e maksava) pettymys, liemi muistutti suolaista lihalientä, tästä puuttui kunnon ramen-liemen syvyys ja täyteläisyys. Mutta oli lämmintä ja täyttävää toki. Nuudelit maistuivat R:lle, mutta mielestäni ne oli menneet vähän yli ja saapuessaan.

Sansho-veget olivat samaa settiä hänelläkin ja edellenkin toimivat, lohi oli ihan laadukasta, mutta jotenkin oli ehkä hieman ristiriidassa sen lihaliemen kanssa. Kananmuna oli keitetty. Vaikka näitä nyt tässä kyllä söi ja oli ihanaa seuraa, niin vähän tämä jäi kyllä nyt puolitiehen toteutuksen osalta.

Aikaisempi tee-se-itse-soppa oli jotenkin paljon viihdyttävämpi ja liemikin oli silloin ainakin omasta mielestä parempi. Ja toki hintakin oli aivan toisella tasolla. Ei tämä siis sinänsä mitenkään huono ollut, mutta ei mitenkään erityisen hyväkään.

Sisustus menee samaa rataa kuin ennenkin, pelkistetty, trendikäs ja sopiva tällaiseen lyhyeeseen oleskeluun. Mielellään tässä istukseli lounastamassa ja juubailemassa R:n kanssa.

Asiakaspalvelu oli nopeaa ja asiallista. Kasvissyöjälle oli ramen vegeliemellä. Lasten kanssa tulisi varmaan mentyä jonnekin muualle, vaikka toki tilaa löytyy etc.

Ps. Upeaa viikonloppua ja valmistujaisia/koulun päättäjäisiä yms!

URL www.facebook.com/noodramen
Puhelin 040-6543111
Osoite Annankatu 28, Helsinki

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.