Bar Bronco

image

Tänään meni vähän pitkäksi muut jutut, niin lähdin toiveikkaasti Raflaa, tuota Safkaa kirjan kirjoittajan (avocado pasta, TV-sarja, ero yms) ravintolaa kohden. Mutta ainoa kiinnostava annos listalla oli pasta ja jotenkin vaan ei nyt. Lähdin siitä sitten nostelemaan kohti Robaa kohden, mieli avoinna uutta kohtaamista varten. Roballahan (sillä Isommalla) löytyy vaikka mitä jännää ja mikä pisti silmään oli Bar Broncon (ja joo, tämä on se “Bar Bronco 2”, mutta päätin yksinkertaistaa nimeä, vaikka “_2” onkin kovin käytetty koodauspuolella ja hyvin koominen tapa nimetä asioita) lounaslista. Hetken häkellyksen jälkeen päädyin astelemaan sisälle, vaikka ei tästä ihan heti ekaksi ruokapaikka tullut mieleen. Paikka tituleeraa itseään gastropubiksi, mutta ihan rehellinen rokkibaarihan tämä oli. Mestasta löytyy teemaan sopivasti lounaslistalta: Naudan 150g pihvi ranuilla ja punaviinikastikkeella (10e), grillattu kananrinta kermaisella pekonikastikkeella ja ranuilla (9,30e), burrito (9,30e nauta, kana tai halloumi), burgeri (10e bronco, kana tai chorizo) tai salaatti (9,30e ananas-kana, feta tai chilitonnikala). Itselle valikoitui se pihvi. Tilaus ja maksu hoidettiin baaritiskille.

image

Annos tuli suhtkoht nopeasti ja oli aika pläjäys lautasella. Lisukesalaatti oli melko turha, tosin sen salaattikastike oli ok. Ranut olivat sopivan rapsakoita ja pehmeitä sisältä, sellaisia kuin pitääkin (kaupan ranujahan nämä selvästi olivat, mutta upporasvakeittimessä vetäistyjä ja jollain maustesekoituksella maustettuja). Pihvissä oli hyvä pinta, mutta se oli mennyt yli. Toki tähän olisi varmaan voinut vaikuttaa jotenkin, mutta ei kysytty ja nyt tuli vain aavistuksen pinkin ytimen omaava kaveri lautaselle. Ei tämä pahasti ollut mennyt yli, mutta ei ollut myöskään niin mehukas ja murea kuin olisin toivonut. Punaviinikastike menetteli, varmaan kaupan kamaa tämäkin. Melko kunnianhimoton, eineksiä käyttävä suoritus, mutta kuitenkin parempi kuin osasin odottaa. Ja samaan aikaan nii-in kaukana esim. (jo suljetusta) Say Deliciousista.

image

Sisustus on rokkibaarimeininkiä, niin musiikin kuin kalustuksen puolesta. Seinillä on isot ruudut pyörittämässä urheilukanavia. Tyylilleen uskollinen toteutus ja ihan siisti baarihan tämä oli. Asiakaspalvelu oli nopeaa ja asiallista, mutta sitä pihvin kypsyyttä olisi kyllä kuulunut tiedustella. Kasvissyöjälle täältä löytyy jotain halloumimeininkiä yms, mutta oikeasti.. Ja lapsillehan tämä ei tietenkään sovi.

URL http://www.barbronco.fi/
Puhelin 09-42892893
Osoite Iso Roobertinkatu 15, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.