Cabana de Empanadas

image

HUOM! Ravintola on suljettu Forumin osalta, mutta tarina jatkuu Iso Omena -kauppakeskuksessa.

Toivottavasti äitienpäivä sujui hyvissä merkeissä. Me kävimme juhlistamassa Carelia-ravintolassa (siitä myöhemmin, kunhan ehdin/jaksan raapustaa) ja ainakaan ilmat eivät voisi olla parempia. Tänäänkin aurinko paistoi, mutta piti hoitaa joku nopea ja kevyt meininki, joten päädyin koestamaan Forumin uusinta Cabana de Empanada raflaa (vai kahvilaa?) josta saa suolaisia tai makeita piirakoita (empanadoja) tykötarpeineen.

Get your latin sweet pastries with coffee or savoury pies with a side salad and a dip from this small restaurant in the Forum shopping mall.

Other café like places close by are Picnic and Ciao Caffe on the top floor or SIS. DELI+CAFE “across the street”.

image

Menulla oli tarjolla vaihtoehtoina suolaisia (4,90e) tai makeita piirakoita (3,90e) ja suolaisia sai kombona coleslaw salaatin kera (9,90e / 13,90e kahdella piiraalla) tai meloni- ja coleslawsalaatilla (12,40e / 15,70e). Komboihin tuli mukaan myös dippikastike, joita oli tarjolla: Chimichurri tai paahdettu paprika.

image

Suolaisia piirakoita oli: Argentina classic eli jauheliha ja salami, Empanada de atún eli tonnikala, Pork and onion eli revittyä sikaa ja sipulia sekä Punajuuri jossa oli myös aurajuustoa. Otin itse parin (tonnikala ja sika) piirakan kombon, tosin coleslaw oli loppunut, joten mentiin sillä melonisalaatilla ja dipiksi tuli se chimichurri (sana jonka etymologia on hämärän peitossa). Tilaus ja maksu hoidettiin tullessa kassalle.

image

Possupiirakka oli ihan jees, nyhdetty possu oli snadisti kuivakan oloista, mutta sitä sai korjattua sillä hieman ujosti maustetulla chimichurrilla joka oli etikkaisen hyvää. Tonnikalassa oli vähän sama vika, eli vähän kuivakkaa, ok makuista. Mutta kovin hentoja makuja oli tässäkin, varsinkin kun olin odottanut sellaista reipasta latinolaista menoa ja meininkiä. Yllättäen se miellyttävän raikas melonisalaatti oli joukon kuningas ja hyvä salaattikastike kruunasi tämän.

image

Kyllä tämä tällaisesta kevyestä lounaasta meni, mutta olisi kaivannut reilumpaa maustamista ja oli tämä ehkä hieman ylihinnoiteltu ottaen huomioon muiden Forumin ravintoloiden lounastarjoukset. Hauska konsepti kuitenkin, kiva että on taas jotain vähän erilaista.

image

Sisustus on uudenkarhea ja siisti kivoilla koristuksilla ja seinämaalauksilla. Oli ihan mukava lounastuokio ja Forumin käytävillä riitti vilskettä ja vipinää ihmeteltäväksi.

image

Kasvissyöjälle oli se salaatti ja punajuuripiirakka aurajuustolla. Lasten kanssa voisi mahdollisesti piipahtaa, tosin veikkaan että yläkerran Picnic veisi kuitenkin voiton.

URL www.cabanaempanada.com
Puhelin n/a
Osoite Mannerheimintie 14–20, Helsinki

2 thoughts on “Cabana de Empanadas”

 1. Hei!

  Kiitos käynnistäsi ja kommenteistasi kahvilastamme ja sen tuotteista. Otamme palautteen ilolla vastaan tulevaisuuden tuotekehittelyä silmällä pitäen.

  Muutimme muuten käyntisi jälkeen hieman hinnoitteluamme. Lounastarjouksena meillä on nyt combo+kahvi 9,40/12,40 (yhdellä/kahdella empanadalla). Tervetuloa maistelemaan vaikkapa viime kerralla uupunutta coleslawia tai lisäpotkua saanutta paprikadippiämme! 🙂

  Jenna Livistö
  Kahvilapäällikkö

  1. Moi! Kiitos kommenteista ja kiitos niistä piirakoista ja erityisesti siitä raikkaasta salaatista. Hyvä kuulla, että kehitätte konseptia edelleen, hauskaa kun Forumin ravintolatarjontaan tulee uutta verta, onnea jatkolle!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.