Caverna (2. kerta)

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/5/16

Perhe tuli Stadiin käymään lounaalle, joten valitsin Cavernan hervottoman buffetin, susheineen ja suklaasuihkulähteineen.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/5/16

Tänään buffassa (11,90e, lapset “puoleen hintaan” 7,90e ja pienin ilmaiseksi) oli tarjolla: Salaattia, sushia, keittoja, leipää, lämmintä ruokaa eurooppalaisittain, pizzaa, lämmintä ruokaa itämaisittain, kasvisburritoja, jälkkäreitä, jätskiä, limppareita mutta ei suklaasuihkulähdettä (oli varmaan huollossa). En ala tuota tarkemmin artikuloimaan, yläpuolella on kuva ja edellisessä kirjoituksessa täydempää listaa jos tekee mieli lukea.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/5/16

Buffa on siis aikaisemmista arvioistani huolimatta pysynyt edelleen hämmentävän laajana sekä kirjavana. Tilaus ja maksu hoidettiin tullessa tiskille. Aseet löytyvät ripoteltuina buffan eri kohtiin (haarukat ja veitset löytyivät pizzojen vierestä).

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/5/16

Alkuun heitetyt sushit olivat ihan hyviä. Parempiakin löytyy, mutta valikoima on riittävä. Tosin lohinigirit olivat päässeet juuri loppumaan kun kävin hakemassa, ei haitannut, lapset saivat niitä ihan tarpeeksi. Ja sushibuffaa siis täydennettiin jatkuvasti, tällä kertaa asiakkaita oli vaan niin paljon, ettei keittiö pysynyt ihan perässä (tultiin vähän myöhemmin kuin mitä olen itse yleensä liikkeellä). Tomaattikeitto oli vetisen laimeaa ja hienoinen pettymys ja perunasalaatin perunat olivat hieman jääneet ali, mutta katkikset maistuivat.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/5/16

Lämpimissä annoksissa pysyttäydyin tällä kertaa pääosin itämaisessa osastossa ja täytyy sanoa, että tämä Mapo doufu oli herkullisin mitä olen maistanut (en tosin ole kauhean montaa maistanut) ja tässä oli kivasti potkua mukana. Myös nauta kung po oli oivallista, kuten paahdettu possukin. Paistettu riisi toimi erittäin hyvin näiden kanssa ja friteissä oli hyvä kuori eikä liikaa taikinaa. Hapanimeläkastike jäi hieman vaisuksi.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/5/16

Oli pakko maistaa myös sitä naudanliha-tofusoppaa ja tämä oli maukkaampaa kuin se tomaattikeitto. Lihapullapizza oli myös ihan hyvä ollakseen tällainen buffapizza, tosin jos pizzabuffaa haluaa, niin kannattaa mennä Pizza Huttiin.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/5/16

Loppuun oli pakko maistaa pienestä ähkystä huolimatta omenakakkua(?) ja Toscana-kakkua ja molemmat olivat ihan hyviä, vaikkakaan en ole kauheasti kakkujen perään (paitsi juustokakkujen). Lapsille maistui jätski ja kun lähdettiin niin tarjoilija vielä toi erikseen Geisha-namit tytöille, mikä oli tyylikäs veto.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/5/16

Sisustus on edelleenkin sellainen jännä Vegas-henkinen meininki. Persoonallinen ja kiva täällä oli istuskella lounastamassa, voin kuvitella että meno on oikein hyvä illallakin. Rauhallinen musiikki taustalla toimi hyvin ja lapset jaksoivat ihastella kitschia “tulivuorta” sisääntuloaulassa. Illallista varten katetut pöydät näyttävät oikein viihtyisiltä.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/5/16

Asiakaspalvelu oli parantanut kuin sika juoksuaan. Tyhjät astiat blokattiin tehokkaasti, heti kun näytti vähän eksyneeltä, niin tultiin neuvomaan (vessatkin löytyivät ja olivat erittäin siistit ja uudenkarheat) ja muutenkin homma toimi erinomaisesti.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/5/16

Kasvissyöjälle oli kaikenlaista, paremmin mielestäni kuin edellisellä kertaa, aina sopasta ja salaatista siihen herkulliseen Mapo tofuun. Lasten kanssa oli ilo asioida ja syöttötuolejakin löytyy sekä tilaa isommallekin köörille/vaunuille (vähän joutuu ehkä jyrryyttää portaita pitkin). Suosittelen ehdottomasti käymään, tämä oli toisella kertaa ihan yhtä vahva suoritus kuin ensimmäiselläkin.

Ps. Pokésaldo: 0 kaikkea, keskityin perheeseen. Mutta aamuisella dösämatkalla tuli napattua: Seaking (jei!), 2 Drowzeeta sekä 4 PokéStoppia.

URL www.caverna.fi
Puhelin 050-5559325
Osoite Yliopistonkatu 5, Helsinki
Caverna (2. kerta) on 5.8.2016 rated 2.5 of 5

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.