Cafe Lasipalatsi

HUOM! Ravintola on suljettu Lasipalatsin remontin takia.

Kotiruokaa keskeisellä sijainnilla. Maksu ja tilaus suoritetaan tiskille (jos ottaa kantiskortin saa joka 10:n käynnin ilmaiseksi) ja siitä sitten tarjottimen kanssa ottamaan salaattia, paria lämmintä vaihtoehtoa ja keittoa sekä leipää.

Ruoka on mutkatonta ja ihan hyvää, tosin perus buffettisääntö puree tähänkin, eli tulee ruotsinlaivaefekti kun lappaa kaikkea vähän samalle lautaselle. Vaikka ihmismassa on iso, niin jono ei ehdi yleensä kauhean pitkäksi ruuhka-aikanakaan, tosin joskus ne paikat kuitenkin pääsevät loppumaan.

Salaatin ja keiton saa myös erikseen, mistä plussaa. Ja lämminruokabuffetissa on usein (aina?) kasvisvaihtoehto, tosin se saattaa sitten olla jokin tuhti gratiini, että caveat emptor.

URL www.cafe.lasipalatsi.fi
Puhelin 020-7424290
Osoite Mannerheimintie 22-24, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.