Papito

image

Ei pysty, ei kykene. Joku ihmeellinen jälkitauti iskenyt ja kunnolla. Tässä sitä sitten kuitenkin väännetään ja ruokaakin piti saada. Eilisellä Kampin kävelyllä huomasin, että Steam Hellsingin kyljessä ollut snägäri oli vaihtunut joksikin meksikolaishenkiseksi pikaruokamestaksi. Koska tähän pääsi lähes sisätiloja pitkin, niin päätin löntystellä mestoilla tsekkaamaan paikkaa. Webskaa ei vielä ole, mutta käytännössä paikka tarjoaa pahvitötsissä meksikolaista papumuhennosta jutuilla.

Tarjolla on: Classic eli cheddaria, tomaattia, crème fraichea, jalopenoa ja korianteria (7,90e vege / 8,40e liha); Pico de Gallo eli sama mutta salsalla (8,40e / 8,90e); Mamacita eli sama kuin Pico de Gallo mutta mukaan myös vuohenjuustolla (8,70e / 9,20e) sekä Papankaali eli Classic hapankaalilla (8,20e / 8,70e). Kaikkiin tulee pohjalle se papumuhennos ja päälle parit nachot. Limppareitakin löytyy (2,60e) tölkkeinä. Tilaus ja maksu hoidetaan tullessa tiskille, baaripöydältä löytyy vesi.

image

Annos tuli pahvitötsässä puulusikalla varustettuna. Tötsä toimi itseasiassa aika hyvin, siinä oli pyöreä pohja josta oli helppo noukkia muhennosta. Kamat muhennoksen päällä olivat tuoreita ja ihan hyviä, muhennos olisi ehkä kaivannut isompaa makua, tosin sitä sai tweakattua ihan kivasti sillä chilirouheella. Ja menussa luki (näin jälkikäteen katsottuna) myös, että annoksen saa tulisempana pyydettäessä, oma vika kun en katsonut tarpeeksi tarkasti tilauksen yhteydessä.

Tämä oli ihan ok lounas, nopea ja kevyt ja hintatasokaan ei ole mitenkään paha. Enemmän tämä kuitenkin mielestäni sijoittuu sinne pikaruokapuolelle, jossa täytyy sanoa, että kiva että on jotain muutakin kuin perussnägäreitä ja mäkkäreitä. Mutta ei tämä mitenkään ihmeellisen herkullinen ruoka ollut. Tosin ei minun makuaistikaan tällä hetkellä ole ihan parhaimmillaan, kun jotkut ötökät yrittää tappaa sisältäpäin.

image

Sisustus on yllättävän kiva, ottaen huomioon melko haastavan tilan. Baarijakkarat olivat ihan mukavat ja isoista ikkunoista oli hauska tihrustella ohikulkevia ihmisiä. Kasvissyöjälle löytyi kaikista vaihtoehdoista vegeyhteensopiva versio ja jos olet huudeilla hakemassa pikaruokaa, niin kannattaa tätäkin kokeilla. Vaikkakin kyllä se Kampin Tortilla House on selkeästi parempi setti, mutta eihän ne toki ihan tällaista settiä tarjoa. Apples and oranges jne.

image

URL www.facebook.com/papitostreetkitchen/
Puhelin 050-5256446
Osoite Salomonkatu 3, Helsinki

6 thoughts on “Papito”

 1. Ohi kävellessä huomannut tuon pari kertaa, pitää käydä testaamassa.

  Tortilla House ehdottomasti paras näissä “aito-meksikolaisissa”. Arctic Burrito tuli tuossa testattua, oli pienoinen pettymys. Bbq-nauta kaivannut raikkautta, yrttejä, soosia, jotain.

  1. Joo, kannattaa käydä tsekkaamassa. Tortilla House on kyllä tasainen suorittaja, itselle potki se Arctic Burriton possupötkylä hieman paremmin kuin Tortilla Housen vastaava, mutta kannattaa käydä koestamassa myös tuota 3 Amigos, jos on Lepuskissa liikenteessä.

 2. Kiva, että olit käynyt meillä ja kiitos arvostelustasi! Harmi, että kävit niin aikaisessa vaiheessa, koska maut ovat 2kk ssa kehittyneet ja nyt mielestämme kohdallaan. Ja olet oikeassa olemme ehdottomasti pikaravintola uudenlaisella konseptilla. Tervetuloa uudelle lounaalle tai vaikka yömyöhään. Olemme pe-la auki 04. Terveisin Johanna Papitosta 🙂

  1. Hei! Kiitos kommentista ja kiitos Helsingin ravintolaskenen rikastuttamisesta. Huomasinkin että teillä on tullut enemmän chiliä painottavaa viestiä.

   Onnea ja menestystä, hyvä että on muutakin kuin nakkikiskoja ja hamppareita valittavana. Konsepti vaikutti hyvin kiinnostavalta.

 3. Hehe, melkein päivälleen vuosi sitten kommentoin että pitää testata. Tänään tuo tapahtui! Pico de Gallo lihalla, hyvä ja raikas annos. Pahvitötsät oli vaihtuneet oikeisiin lautasiin.

  1. Joo, heillä on ilmeisesti tapahtunut kovasti positiivista kehitystä. Pitäs käydä uudestaan, jos olisi vaan aikaa etc. Mutta kiitos kun pistit kommenttia aiheesta!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.