Robert’s Coffee (aamiainen)

image

Auto meni huoltoon ja päräytin Forumin nurkalle taksilla. Ajattelin kuitata lähes viimeisen (Jungle Juice Bar puuttuu vielä) Forumin ravintolan, tosin kahvilahan tämä lasinurkassa sijaitseva Robert’s Coffee on. Tarjolla on siis sämpylöitä, muffinsseja yms kahvilamaista settiä. Kahvin lisäksi tietty. Picnicin henkinen aamiainenkin (7,90e) löytyi, johon kuului: Aamulatte (tämän niminen, koska on hieman halvempi ennen klo 11), sämpylä (juusto, salaatti, tomaatti ja ehkä kalkkuna) sekä tuoremehu (omena tai appelsiini). Normikahvilla tämä olisi ollut euron halvempi, mutta teki mieli lattea. Tilaus ja maksu hoidetaan tiskille.

image

Aamiainen tuli nautiskeltua konttoripöydän ääressä, mailien purkamisen yhteydessä. Voi hyvää päivää tätä sämpylää. Melkein kuin näkkäriä söisi, osittain jopa kovempaa. Taisi olla perjantain jäämistöä, miten tällaisia kehtaa edes myydä? Todella heikko esitys, onneksi latte oli sentään edes kohtuullisen hyvä. Mehu nyt oli sitä normi kaupan mehua, tätä on vaikea pilata, mutta kylläpä se sämpylä oli ikävä. Täytteet olivat sentään tuoreita, mutta jos leipä on niin kovaa, että meinaa hampaat mennä hajalle sitä nakerrellessa, niin ei hyvä.

image

Sisustus on melko kolkko, hauskat lamput tosin. Näkymä tiskiltä on oikein mainio, olen aina pitänyt tästä Forumin lasinurkasta. Mutta ei tässä kovin mielellään kuitenkaan ruokaile. Asiakaspalvelu oli nopeaa ja ujon ystävällistä. Kasvissyöjälle oli esim. berliinin munkki (nam), mutta ei tästä tällä kokemuksella kannata mitään ruokaa hakea, kahvi korkeintaan. Lasten kanssa en tulisi.

URL www.robertscoffee.com
Puhelin 050-3875193
Osoite Mannerheimintie 20 B, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.